mechanik Warszawa

Jeśli żaden z tematów Ci nie pomógł, zadaj pytanie TUTAJ.

mechanik Warszawa

Postprzez cybersphinx » czwartek, 22 maja 2014, 08:43

Mam (w nowo zakupionym jajku'00) do zrobienia kilka rzeczy. Z tego co wiem to podstawowe regulacje, wymiana hamulców przednich i tylniej opony. Rozrząd do sprawdzenia. chciałbym też rzetelnego oglądu i wypunktowania innych mankamentów.

Do opony uzyskałem polecenie punktu na Mińskiej i to chyba dobre rozwiązanie.

Pytanie jest więc takie: czy możecie polecić mi mechanika w Warszawie (najlepiej tarchomin-praga południe)?

Szukam punktu, w którym będę mógł polegać, i który nie zabije mnie cenami. Nie chcę taniochy, ale nie chcę również przepłacać (jak w ASO).

Jestem nowicjuszem a motocykl mam jeden dzień więc z szacunku do niego nie podejmę się na ten moment samodzielnego grzebania. Na to przyjdzie jeszcze czas.
cybersphinx

Postprzez Mały » czwartek, 22 maja 2014, 09:18

siema,
jeżeli masz w planie wizytę na Mińskiej to w tej samej hali gdzie motogumy jest też serwis motocyklowy tylko inny właściciel. Nie wiem jakie ceny, ale miałem przyjemność oglądać ich pracę i mimo niepozornego warsztatu naprawdę szacun. Zresztą argumentem za może być to, że robili przy mnie motocykl torowy jednego z czołowych polskich zawodników ale także zwykły skuter, czyli może ceny nie są zabójcze...
Mały

Postprzez cybersphinx » czwartek, 22 maja 2014, 09:44

No to było by to idealne miejsce. Pracuje kilkaset metrów obok. Dzięki
cybersphinx

Postprzez MARO_M » czwartek, 22 maja 2014, 10:24

Jeśli chcesz możesz zadzwonić i podjechać.
Szczerze, na prawdę go polecam.
Jeszcze nie z n ałem tak rzetelnego i sumiennego mechanika.
Może i jest kawałek ale jego ceny rekompensują wszystko.
Serwisowałem u niego jajko a teraz iksa.
Możesz powołać sie na czerwone jajko albo niebieskiego iksa i bedzie wiedzial o co chodzi.

zdjecie sie nie załadowało
AMP MOTORS
Złotokłos
ul. Św. Andrzeja Boboli 19
604964944
Ostatnio edytowano czwartek, 22 maja 2014, 10:27 przez MARO_M, łącznie edytowano 1 raz
MARO_M

Postprzez cybersphinx » poniedziałek, 26 maja 2014, 11:48

No i okazało się, że serwisy są ostro zawalone. Podawali mi terminy na lipiec, początek sierpnia. Najbliższy (na szczęście) znalazłem za dwa tygodnie. Jestem w szoku, bo nie spodziewałem się aż takiego natłoku. Nic tylko otwierać biznes jak ktoś ma smykałkę. A ze swojej strony,po prostu, przyłożę się do nauki podstawowej obsługi.
cybersphinx

Postprzez Gof » wtorek, 27 maja 2014, 07:48

Oddaj do Depot Racing, ul. Farbiarska 5

http://szrama.pl/

Serwis też ma długie terminy (bo jest po prostu dobry) ale może gdzieś cię wciśnie.
Gof

Postprzez MARO_M » wtorek, 27 maja 2014, 19:21

Hehehheh.
tak myślałem tylko nie chciałem pisać, że może Ci się nie udać na najbliższy termin ;)
Dzwoń do tego Piotrka ze Złotokłosu.
On pracaował parę ładnych lat w suzuki piaseczno i z racji tego że jest do niego jawałek to terminy ma mniej oblegane.

przy okazji to Piotrek zna sie bardzo dobrze z wlascicielem szramy.
Ostatnio edytowano wtorek, 27 maja 2014, 19:23 przez MARO_M, łącznie edytowano 1 raz
MARO_M

Powrót do MECHANIKA OGÓLNA GSXF