byłem w środę i kurcze nie do końca dobrze do wymiany:
- oponki (ale tu mnie nie zaskoczyli) - łańcuch bo nie równo rozciągnięty - olej w lagach bo za "miętkie"
i płyn hamulcowy (ale to i tak miałem niebawem wymieniać)
reszta bez zarzutów
Pieszy zawsze ma pierwszeństwo!!!Ale nie zawsze przeżyje...
No ja dzisiaj byłem
ogólnie dobrze ale są małe ale klocki hamulcowe tył miękie sprężyny teleskopowe przód
no i wiadomo oponki ile kosztują dobre klocki bo suzuki chce 175 zł
no i ślady zużycia tylnej tarczy ,luz na nitach tarczy przód
czas pracy nad jajkiem
gratis naciągneli łańcuch
miła obsługa
Długołęka
Ostatnio edytowano sobota, 30 czerwca 2012, 12:27 przez mariuha, łącznie edytowano 1 raz
Abek, nie powiem ale mam po drodze jeszcze salon (15km od domu) gdzie tez moge dokonac takeigo przegladu i jeszcze dodatkowe 2 salony suzuki , ale tylko do samochodow (5 i 13km od domu ;])
takze te 37km to jest kawalek, biorac pod uwage ze musze jechac caly czas przez miasto ;]
oddalem moto.
niby lancuch podciagneli (no troche mogli) ale nie mial prawie luzu:\ niezauwazylem (nie bede po serwisie sprawdzac) przy 130 tylne kolo wpadalo w oscylacje ze caly tyl chodzil lewo prawo a motocykl na dohamowaniu strasznie nerwowy sie zrobil
wrocilem kazalem poluznic i wszystko wrocilo do normy. Tak wiec Panowie jak bedziecie jechac do serwisu w Bielsku Bialej - proponuje zwrocic uwage co i jak sie dzieje bo kwiaty moga wyjsc.
Odświeżam temat, w lipcu ASO Suzuki bezpłatnie przeprowadzi kontrolę pojazdu, dokładnie sprawdzając najważniejsze elementy: silnik, układ przeniesienia napędu, układ hamulcowy, zawieszenie i układ kierowniczy wraz z kołami, układ elektryczny i oświetlenie, a także nadwozie.