Tu sie witamy z kolegami :)

Postprzez chwaju » wtorek, 1 września 2009, 13:49

Witam

Mam na imię Tomek i jestem z okolic Kielc od 3 tygodni jestem posiadaczem Gsx 600F z 98r jest to moje pierwsze moto :) Pozdrawiam
chwaju

Postprzez rafalsky » środa, 2 września 2009, 18:17

Cześć

Mam na imię Rafał, mieszkam w okolicy Trójmiasta, Śmigam na Jajku 600, z 99r.
To moje drugie moto, pierwsza była WFM 125 po dziadku
Pozdrawiam
Ostatnio edytowano środa, 2 września 2009, 18:27 przez rafalsky, łącznie edytowano 2 razy
rafalsky

Postprzez b11l » niedziela, 6 września 2009, 12:34

Witam

Jestem Michał, jeżdżę błękitną suczką z 1991 roku. Mieszkam koło Poznania.

Pierwsza po JAWIE:
http://yfrog.com/8cmotr002j
b11l

Postprzez Sauron » niedziela, 6 września 2009, 15:20

Siemanko Wojtek z Gdańska ale mieszkający na wyspie .GsxF750 anno domini 95
Sauron

Postprzez profbolek » niedziela, 6 września 2009, 20:39

Melduje się Paweł z Buska-Zdroju, przypadkowy miłośnik gsxf600 (polowałem na fazera), ale kolega sprowadził z Włoch piękną suzi 01 i żal było nie wziąć. Chyba ze mną zostanie bo jest piękna i po 3 m-cach mnie nie wywaliła. Super pierwsze moto ( nie licząc MZ sprzed prawie 20 lat). PS chciałem wcześniej się przywitać, ale wywalało mi polskie znaki, coś mi się w windzie pochrzaniło i się zniechęciłem.
Ostatnio edytowano niedziela, 6 września 2009, 20:41 przez profbolek, łącznie edytowano 1 raz
profbolek

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » poniedziałek, 7 września 2009, 09:26

profbolek, Sauron, b11l, rafalsky, chwaju, lysy020, ccrriiss, i reszta nowych...witamy! :diabel: :mrgreen:
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
PozytywnieZakreconyWariat

Postprzez skag » piątek, 11 września 2009, 20:06

Cześć, jestem Krzysiek. Z tego co widzę, śląsk jest słabo reprezentowany na forum. No, to teraz jestem jeszcze ja żeby zasilić szeregi. Jeżdżę siedemset pięćdziesiątką z dwa tysiące piątego roku. Mój pierwszy motocykl. Bardzo sobie go cenię. Pozdrawiam
skag

Postprzez ZiGi » piątek, 11 września 2009, 21:20

skag napisał(a):Cześć, jestem Krzysiek. Z tego co widzę, śląsk jest słabo reprezentowany na forum. No, to teraz jestem jeszcze ja żeby zasilić szeregi. Jeżdżę siedemset pięćdziesiątką z dwa tysiące piątego roku. Mój pierwszy motocykl. Bardzo sobie go cenię. Pozdrawiam

W imieniu Załogi i swoim witam Cię na forum :D
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
ZiGi

Postprzez seba_crx » sobota, 12 września 2009, 08:40

Czesc...Jestem Seba i jestem szczesliwym posiadaczem jajka z 98. Latam w Warszawie..Pozdrawiam
seba_crx

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » sobota, 12 września 2009, 15:51

seba_crx, witamy :) :brawo:
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"

Postprzez Aga2009 » wtorek, 15 września 2009, 20:29

Witam wszystkich :)
Jestem Aga, od marca tego roku w posiadaniu biało-niebieskiego GSX650F z 2008r.
Mieszkam w Piasecznie.
Przyjaźń z moja Zuźką póki co przebiega bez zarzutów i chyba coraz bardziej sie rozumiemy, jest to mój pierwszy motocykl, miałam pewne obawy przed jej zakupem, zwłaszcza z uwagi na jej spora masę, ale daję radę:)
Ciesze się że trafiłam do Was, głównie jeżdżę samotnie, ale chciałabym wybrac sie gdzies w grupie;)

Pozdrawiam
Aga2009

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » środa, 16 września 2009, 15:57

Witamy :) :)
Do wspolnego latania zapraszamy :brawo:
Informacje o takowych "akcjach" sa z reguly na shoutboxie :gitara:
Ostatnio edytowano środa, 16 września 2009, 15:57 przez PozytywnieZakreconyWariat, łącznie edytowano 1 raz

Postprzez fydzia » środa, 16 września 2009, 18:35

\Witam wszystkich jestem Łukasz z Jaworzna ( Śląsk) smigam sobie na jajku 600 z 98 r . Pozdrawiam wszystkich :)
fydzia

Postprzez Lady_GSXF » czwartek, 17 września 2009, 00:38

Witam wszystkich serdecznie.

Na wstępie napiszę, że owe forum znam z polecenia kolegi, którego poznałam na światłach :) Pozdrowienia dla Zigiego :)

Ja na motocyklach jeżdzę od niedawna. Moim wymarzonym motorkiem od początku było "jajko". Dzięki hojności moich rodziców udało mi się je zakupić.
Cieszę się,że będę mieć przyjemność pisania z Wami.

Pozdrawiam Lady_GSXF :)
Lady_GSXF

Postprzez Bielak » czwartek, 17 września 2009, 10:33

Witam wszystkich :) .

Jestem Michał z Pruszkowa, na forum znalazłem się z polecenie kolegi od którego kupilem moto;). Jeżdżę od niedawna (to mój pierwszy sezon [w sumie nawet trudno go nazwać pierwszym bo całe lato robiłem kurs :P ]). Jestem szczęśliwym posiadaczem Gsxf 600 z 2001 roku.

Pozdrawiam :mrgreen:
Bielak

Postprzez firefox » czwartek, 17 września 2009, 10:36

Witamy, witamy nowego uzytkownika jajka, niech sluzy dobrze i przez wiele lat :)
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Postprzez Lady_GSXF » czwartek, 17 września 2009, 17:27

Firefox, a kiedy ostatnio :D? :diabel:
Lady_GSXF

Postprzez GandalfB » piątek, 18 września 2009, 12:16

Witam serdeczenie. Mam na imię Dominik i pochodzę z warszawskiej pragi.

Przygodę z motorkiem zacząłem dopiero od tego sezonu. Dwa kółka były od bardzo dawna moim marzeniem. Przez wiele lat nie udało mi się go zrealizować bo zawsze coś. a to brak kasy, a to brak czasu, a to praca, a to ... coś tam. Dopiero w tym roku zrobiłem prawko i za ciężko zarobione pieniądze nabyłem pierwsze dwa kółka. Tematem motórów interesowałem się już od dość dawna, oglądałem wiele modeli i ostateczenie padło na GSXF. I był to oczywiście bardzo dobry wybór. W chwili obecnej nie interesuje mnie jazda 200km/h po warszawskich i wogóle polskich drogach. Bardzo mozliwe, że dla tego, iz jestem świerzym i niedoświadczonym kierowcą. Może kiedyś się to zmieni :-). Obecnie liczę na to, że mojej jajko pozwoli mi podszkolić umiejętności i nabrać wprawy w prowadzeniu dwóch kółek. Codziennie wyjeżdżam na warszawskie ulice i prowadzę "walkę" z kierowcami samochodów. Sam muszę przyznać, że już dość długo jeżdżę samochodem bo prawie 10 lat, i wiem jaki problem stwarzają kierowcy tych pojazdów dla motocyklistów. Jest to niestety bardo przykre. Swój motorek zakupiłem od warszawskiego motocyklisty i bardzo prawdopodobne, że niektórzy mogą go znać. Nawet numerków rejestracyjnych nie zmieniałem.

O forum dowiedziałem się od "kolegi spod świateł", serdecznie go pozdrawiam.

A i moje jajko to oczywiście GSX 750 F z 2001r. w niespotykanym oliwkowo-metalicznym kolorze z tylnym kuferkiem i stelażem na boczne.

Pozdrawiam serdeczne kolegów motocyklistów i przyjaciół GSXF-owców. Jako świerzak :-) liczę na pomoc w zakresie techniczno-jezdno-spotkaniowym.

SZEROKOŚCI

[ Dodano: 18-09-09, 13:22 ]
A i mam problem z wrzuceniem małego zdjątka mojego motorku przy nicku, ale jest ono w mojej galerii wieć zapraszam! :-)
GandalfB

Postprzez ZiGi » piątek, 18 września 2009, 12:57

Witaj na Forum GandalfB

Zapraszamy do wspólnego latania dziś ogólnie ludziska się organizują, a już w najbliższą niedzielę planujemy pojechać do Domu Dziecka w ramach www.motocyklisci-dzieciom.pl .

Pozdrawiam
Ostatnio edytowano piątek, 18 września 2009, 12:57 przez ZiGi, łącznie edytowano 1 raz
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
ZiGi

Postprzez Łysolek » poniedziałek, 21 września 2009, 12:56

oo Gandalf :) to my sie widzieliśmy na Bankowym na światłach :) Niebieska VFRa ;)
fajno ze udało Ci sie znaleźć forum za moja namową :) . pozdrawiam serdecznie i szerokości
Łysolek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do POWITALNIA