Tu sie witamy z kolegami :)

Postprzez ZiGi » poniedziałek, 21 września 2009, 13:27

Łysolek napisał(a):oo Gandalf :) to my sie widzieliśmy na Bankowym na światłach :) Niebieska VFRa ;)
fajno ze udało Ci sie znaleźć forum za moja namową :) . pozdrawiam serdecznie i szerokości

No i Gandalf był na evencie Motocykliści Dzieciom ;)
Miło było poznać.
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
ZiGi

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » poniedziałek, 21 września 2009, 15:35

No to ja nie zapytalem kolegi o nick i login z forum...
Kolego podjechales na Teatralny do czarnej 750ki i ja bylem w czarnym kombinezonie z czerwono bialymi wstawkami :)
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
PozytywnieZakreconyWariat

Postprzez Łysolek » wtorek, 22 września 2009, 12:53

ZiGi napisał(a):
Łysolek napisał(a):oo Gandalf :) to my sie widzieliśmy na Bankowym na światłach :) Niebieska VFRa ;)
fajno ze udało Ci sie znaleźć forum za moja namową :) . pozdrawiam serdecznie i szerokości

Miło było poznać.

kurde nie zauwazyłem :?
Łysolek

Postprzez ZiGi » wtorek, 22 września 2009, 13:24

Łysolek napisał(a):
ZiGi napisał(a):

Miło było poznać.

kurde nie zauwazyłem :?

Jak to nie zauważyłeś?
No przecież 4 jajka obok siebie na placu stały. Wariata, Moje, Kosy i Gandalfa
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
ZiGi

Postprzez Łysolek » wtorek, 22 września 2009, 14:21

widzisz Łukasz jak to sie mówi "co slepemu po oczach"
Łysolek

Postprzez Byłas600f » czwartek, 24 września 2009, 19:10

Witam! Mieszkam w woj. warmińsko-mazuskim.Śmigam na Suzette 600 f z '95 roku. Jest to moje pierwsza Suza, w której zakochałem sie w momencie gdy poprzedni właściciel pobudził ją do życia podczas moich oględzin:-) Mam ją od trzech lat i wciąż wkładam wiele wysiłku aby jeździła i wyglądała tak, jak na to zasługuje!
Bardzo się cieszę że znalazłem forum, bo poznam wielu miłośników tego modelu i mam nadzieję że będziemy się wymieniać doświadczeniami z jazdy i obsługi.
Pozdrawiam wszystkich!
Byłas600f

Postprzez Byniu » czwartek, 24 września 2009, 19:25

Siemanko :mrgreen: miłego pisania życzę...
No risk no fun
Byniu

Postprzez Lejdi » czwartek, 24 września 2009, 22:04

test

[ Dodano: 24-09-09, 23:12 ]
ok działa

Witam całe Szanowne Forum, jego część męską i damską.
O istnieniu forum dowiedziałam się od sąsiada, który zapewniał, że znajdę tu osoby zawsze chętne na krótsze lub dłuższe podróże w każdą pogodę :)
Pochodzę z Łodzi, skąd właśnie się przeprowadziłam, bo kontynuuje w W-wie studia.
Dwa lata temu odziedziczyłam niebieskie gsxf rocznik 99, do momentu gdy zaczęłam nim jeździć wyglądał na nówkę, teraz już jest trochę gorzej :) Trasa do Poznania go wykończyła, i ja trochę też :p
Jak tylko odkryję, jak tu wstawić fotkę, zrobię to.
Do wspólnego polatania!
Lejdi

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » czwartek, 24 września 2009, 22:45

Witajcie nowi jajcarze oraz jajcarki :oops: :mrgreen:
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"

Postprzez Fazi » poniedziałek, 28 września 2009, 21:21

Witam mam na imię Wojtek dla kolegów Fazi, pochodzę z warszawy przygodę z moto zacząłem w wieku 14 lat i przeplatały się MZ 250-251 jawa 350 ce zeta 350 i nastąpiła przerwa, od niedawna nabyłem suzi 600 f z roku 92 troszkę podniszczoną ale przez okres zimowy mam zamiar ją doprowadzić do perfekcyjnego wyglądu .
Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze .. :mrgreen:
Fazi

Postprzez TasmaN » poniedziałek, 28 września 2009, 21:45

Witamy na forum :)

O jak blisko mnie - Bialoleka :) Gdzie dokladnie?
TasmaN

Postprzez kaky » poniedziałek, 28 września 2009, 23:54

Witam zacnych towarzyszy! :)
Od tego sezonu ujeżdżam GSXF 750 jajko zrobionego na nakeda - pierwszy moj motocykl i na pewno nie ostatni. W razie pytań służę pomocą. O maszynie jeszcze co prawda niewiele wiem, ale dużo mechaniki sam dłubię więc może wkrótce... :)
Pozdrawiam wszystkich.
Kamil
kaky

Postprzez Fazi » wtorek, 29 września 2009, 18:33

Dokładnie ul; Białołęcka tuż przy giełdzie Żerań tylko po drugiej stronie kanału .. :mrgreen:
Fazi

Postprzez Milvith » piątek, 2 października 2009, 10:50

Witam serdecznie :) gsxf 750 k4 z tej strony:D jajko rules;D
Milvith

Postprzez Gof » sobota, 3 października 2009, 23:15

Czołem :)

Dzisiaj odebrałem od seerka jego oczko w głowie. To moje pierwsze moto, wcześniej rok ujeżdżałem chińską pierdziawkę, ale się rozpadła :)

Pozdr.
Gof

Postprzez ZiGi » poniedziałek, 5 października 2009, 11:51

gof witaj na naszym skromnym forum. Do zobaczenia na trasie.
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

ZiGi

Postprzez GrzesiekM » wtorek, 6 października 2009, 12:16

Witam szanownych użytkowników. Posiadaczem jajka stałem się przypadkowo bo wziąłem je w rozliczeniu za swoje moto. Wziąłem tylko i wyłącznie dlatego że było w stanie idealnym. Nigdy nie interesował mnie taki typ motocykla a okazuje się że jest bardzo przyjemny i zaczyna mnie interesować coraz bardziej :)

Pozdrawiam
GrzesiekM

Postprzez Zukowaty » wtorek, 6 października 2009, 12:42

Witam Szacowne Towarzystwo!
Co prawda jeszcze nie Gsxf ale mam nadzieję że już od nowego sezonu bo ostro się do niego przymierzam. Jeżdżę obecnie Kawą 500 ale po 5 latach ujeżdżania 1 moto pora na zmiany. Jestem z Poznania, więc jak by ktoś miał ochotę polatać to bardzo chętnie ;)

Pozdrawiam
Artur
Obrazek
Zukowaty

Postprzez Nyuno » wtorek, 6 października 2009, 12:59

Witamy nowo przybyłych :)
Obrazek
Nyuno

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » wtorek, 6 października 2009, 14:36

Witam nowo przybyłych i nieśmiało wtrące że moje jajo będzie do sprzedania w przyszłym sezonie-chyba ze w tym się trafi kupiec ;) :brawo:

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do POWITALNIA