patrzcie na to gosc ma taki silnik tyle ze 2004 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... MEWAX%3AIT ito nie drogo patrząc na ten rok bo unas jest w sprzedazy moze z 4 ale wszystkie to 00 99 i chcą za nie takie same pieniądzeadamRS napisał(a):Silniki pasują od każdego rocznika. Do gsxf wkładali silniki bodajże do 2003 roku. Pasują też silniki od bandita ale to raczej 600 lub 650.
no daje ale kila dni atyle to bedzie szło ale zapo,mijcie juz o tym kupiłem dwa silniki i teraz moje z koleji pytanie jak to wygląda bo wałek na którym miesci sie zebatka zdawcza jeden ma gwint w srodku a drugi nie czy moze ktos spotkał sie z tą sytuacjią >bo aj w moim silniku akurat nie mam gwintuWilQW napisał(a):na rocznik wydaje mi się że nie ma za bardzo co patrzeć, tylko na stan techniczny, młodszy silnik mógł dostać bardziej po d**e niż ten starszy, wiadomo różnie to bywa, najlepiej było by pojechać sprawdzić ciśnienie na baniakach i sprawdzić czy biegi chodzą itd, chyba że sprzedający daje jakąś gwarancje na silnik
pzdr
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość