GandalfB napisał(a):........i faktycznie większość użytkowników na co dzień jeździ na pozycji "ON". Ja też tak teraz jeżdżę i szczerze się przyznam, że nie widzę żadnej różnicy. Nie wiem o co tak do końca z tym wszystkim chodzi........
Alpha napisał(a):Nie trzeba kombinować . Wystarczy przeczytać instrukcję obsługi . I wtedy idea kranika podciśnieniowego okaze się bardzo prosta i praktyczna . Właściwie wiele ciekawych informacji można wyczytać z jakże banalnej instukcji obsługi . To takie FAQ .
i jest SUPER
po prostu pływak się musiał zawiesić .Ile ja się musiałem nawkur.....tylko dlatego ze nie przekręciłem kranika mitsumiuu napisał(a):mógłby ktoś podpowiedzieć która śruba jest do spuszczania paliwa z gazników??
http://img19.imageshack.us/i/p02100912340001.jpg/
Walek napisał(a):Witam,
Zauwazylem ze u mnie na pozycji ON benzyna w ogole nie leci (aktualnie mam motor rozebrany poniwaz jest w trakcie malowania). Czy to oznaka ze kranik jest uszkodzony?? da sie w jakis sposob rozebrac kranik?? Pozycje PRI i RES dzialaja.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości