DeElcano napisał(a):KUBA-GSXF napisał(a): A co jesli fotki zrobił sam "cwaniak " ? hee
sprecyzuj bo nie rozumiem, jakie fotki i jaki cwaniak ?
KR-Ociec napisał(a):DeElcano, wychodzi na to, że "KUBA" z "olem" będą mieli "bliskie spotkanie 3-go stopnia"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kto przyjmuje zakłady ???![]()
![]()
DeElcano napisał(a):KR-Ociec, a może to do mniedziwnie Kubuś podszedł do tematu, sugeruje że ktoś tu ściemnia
![]()
tylko po co i w jakim celu. Poczytałem trochę o podróbach Motula, o motocyklowych jeszcze nikt nic nie nagłośnił, najwyższy czas. Podróbę samochodowego Motula można poznać po kolorze oleju.
MARO_M napisał(a):Będąc na targach motocyklowych rozmawiałem z dwoma przedstawicielami firmy na stoisku Motula.
Pytałem o to jak mogą się ustosunkować do tego, że istnieje opinia o podrabianiu ich produktów, czyli olejów silnikowych.
Ich odpowiedź?
Jednoznaczna i jednogłośna, że nie słyszeli, nie mieli sygnału ani nie widzieli podrobionego produktu jakim jest ich olej a to dlatego że niejednokrotnie dementowali nieoryginalność przyniesionej do siedziby firmy rzekomej podróbki przez klienta bańki z olejem.
Ów rzekome podróbki okazywały się oryginalnymi pełnowartościowymi produktami.
coś w tym jest?
sam nie wiem.
Osobiście wolę za olej 5100 10W40 zapłacić 140zł w autoryzowanym sklepie niż na allegro 100 zł i nie mieć pewności.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość