Czesc czolem. Chlopaki zamontowalem do siebie xenony wczoraj wieczorem. Mam goscia, ktory moze spokojnie zrobic komplety do jajek (H1 i H7) a takze H4 bixenon do imbryka.
Czy sa jacys chetni? Postaram sie dzisiaj zrobic fotki i wrzuce jutro albo dzis wieczorem na forum.
Ja za swoj komplet dalem 200 zl. To nie jest duzo przynajmniej tak mi sie wydaje..
Jak bedzie wiecej chetnym moze taniej troszke wyjdzie:) Jutro postaram sie wkleic fotki.
No powiem szczerze, ze bardzo fajnie swieca. Niestety nie mialem kiedy zrobic fotek. Ciagle zalatanie itp. Moze dzisiaj ogarne to i owo i dam linka do fotek. Wydaje mi sie, ze warto wydac 200 zl i cieszyc sie nowa jakoscia swiatla:)
Narazie cena to 200 zl, mowie narazie bo zobaczymy ile ludu bedzie zamawiac to moze uda sie cos wynegocjowac. Czy da sie zamowic, da sie i zamowionie pojdzie chyba w przyszlym tygodniu.
Koledzy ja chetnie pomoge Wam w montazu i w zalatwieniu ich. Jednak musze miec moto zeby to ogarnac a niestety stoi jeszcze w warsztacie;/ Powiem Wam tak, ze mijania super swieca, kwestia regulacji jezeli chodzi o dlugie to w moim moto z 2000 kostki od swiatel troszke przysniedzialy i nie chcialy dobrze przewodzic pradu dlatego zrobilem na krotko w sensie polaczylem kable i juz:) Jak odbiore moto to wtedy postaram sie zrobic fotki i pokaze Wam jak to wszytstko wyglada a jak nie to zobaczymy wszystko w realu:)
Ty mnie do xenona przekonywać nie musisz A kiedy myślisz odebrać moto z warsztatu? Bo my z firefoxem to już w przyszłym tygodniu chcemy na montaż lecieć
Moto stoi w Legionowie u Arka i mam nadzieje, ze dzisiaj juz je odbiore a jak nie to moze jutro. Dam znac:) Fire do Ciebie mam tel to bede dzwonic:) Jezeli chodzi o miejscowke to sie jeszcze dogadamy.. Niestety na bank trzeba zdjac owiewki zeby miec lepsze dojscie i zeby schowac przetwornice:)