wolny kabelek po przekładce elektryki

układ zapłonowy, światła, alarmy, kontrolki, przewody...

wolny kabelek po przekładce elektryki

Postprzez ziomek4000 » czwartek, 19 lipca 2012, 20:34

ostatnio przekładałem całą wiązkę elektryczną z jednej ramy do drugiej. podłączyłem wszystko i jak to zwykle bywa został mi jeden kabelek którego nie ma gdzie podpiąć. moto normalnie odpala ale ten kabelek mnie zastanawia. dla ułatwienia zrobiłem fotkę:

Obrazek

ogarniacie do czego to może być? próbowałem znaleźć ten kabelek na schemacie elektrycznym w serwisówce ale nie udało się.
Powyższy post przedstawia pogląd użytkownika w danej chwili i nie może byś wykorzystany przeciwko niemu w innym terminie oraz w innej sprawie.
ziomek4000

Postprzez Gof » czwartek, 19 lipca 2012, 21:44

Jestes pewien ze on byl do czegos podpiety? Mamy w moto kable do wentylatora gaznikow, ktory wystepuje tylko w wersji kalifornijskiej, a w pozostalych kabelek jest niepodlaczony. Moze to to?
Gof

Postprzez ziomek4000 » czwartek, 19 lipca 2012, 21:58

Gof napisał(a):Jestes pewien ze on byl do czegos podpiety?

szczerze to nie mam pojęcia. wyciągałem całość na szybko i później podłączałem wszystko metodą prób i błędów. ale może być tak jak piszesz z tą wersją kalifornijską.
Powyższy post przedstawia pogląd użytkownika w danej chwili i nie może byś wykorzystany przeciwko niemu w innym terminie oraz w innej sprawie.
ziomek4000

Postprzez KR-Ociec » piątek, 20 lipca 2012, 08:40

U mnie też taki kabelek (czerwony przewód pojedynczy, konektor w osłonce igielitowej) wisi sobie luźno pod Air-box`em. Zabezpieczyłem i MTV :D
Sens życia jest prosty : albo jest CZARNY albo BIAŁY ! - nic pośrodku !!!
--------------------------------------------
(KR-Ociec tel.: 509-867-657 )
Mój "imbrol" : http://polskajazda.pl/Motocykle/Suzuki/GSX-750F/131974
KR-Ociec

Postprzez ziomek4000 » piątek, 20 lipca 2012, 08:53

tak więc zrobię tak samo.
ziomek4000

Powrót do ELEKTRYKA I ELEKTRONIKA