malowanie

owiewki, lusterka, sety, klamki, lakier, polerki...

malowanie

Postprzez KOSMO1986 » wtorek, 25 czerwca 2013, 02:26

elo,
w weekend wybrałem się na zakupy do WDA we Wrocławiu i kupiłem kilka gadżetów do malowania swojej czarnuli (podkład, bazę, klara, papierki itp. itd.)
zajechałem do domu no i kierunek garaż. Wszystkie plastiki i bak ładnie przeszlifowane no to czas odwiedzić kumpla bo kilka dni wcześniej wspomniał, że ma kompresor i mi go pożyczy. A tu zonk, kompresor jest brata kumpel z bratem się "pogryzł" i kompresora nie będzie.
Czy jest tu ktoś kto może pożyczyć/wypożyczyć lub zna firmę we Wrocławiu która wypożycza taki sprzęt? Pytałem wujka google ale najbliżej pokazał mi Toruń a bliżej to kompresory podpinane pod hak auta, coś takiego:
http://images.autoline.com.pl/s/maszyny ... 192300.jpg
a ja potrzebuję mały kompresor do pomalowania kilku plastików. Co ważne musi być na 220-230V.
Czekam na info bo bez ubranek brzydko wygląda :(
Ostatnio edytowano wtorek, 25 czerwca 2013, 02:28 przez KOSMO1986, łącznie edytowano 1 raz
Pozdro
KOSMO
KOSMO1986

Postprzez Budzik » wtorek, 25 czerwca 2013, 11:44

KOSMO1986, sprobuj dogadac sie z wulkanizatorem abu na weekend wypozyczyl ci kompresor. nie kazdy serwis oguminienia ma wielki kompresor, ewentualnei nieduzy warsztat samochodowy. w weekend maja zazwyczja zamkniete wiec nie powinno byc z tym problmeu :)
Na granicy przyczepności uciekamy codzienności
Budzik

Postprzez KOSMO1986 » wtorek, 25 czerwca 2013, 12:32

Nie glupi pomysl choc wszystkie ktore znam sa otwarte w weekend. Jak na razie mam ale w szklarach opolskich sprezarke ktora kolega wymalowal cala ibize ze wygladala jak z salonu. Jak nie znajdzie sie cos blizej to sie po nia bujne te 60-70km
Pozdro
KOSMO
KOSMO1986

Powrót do NADWOZIE