michas650 napisał(a):tak powyżej 100 po puszczeniu można zaliczyć glebe

a jesteś tego pewien? bo ja jestem pewien że może być wina opony,dopiero co wymieniałem oponę która powodowała takie objawy,lepiej się jej dokładnie przyjrzeć a dokładniej jak jest zużyty bieżnik,dodam tylko że nie chodzi o to czy jest łysa czy nie a o to czy przypadkiem bieżnik nie zużywa się w falebulirambo napisał(a):to nie wina opony
bulirambo napisał(a):i dokręcasz kierownice (czyli łożysko ramy główki), nawet jeśli tego luzu nie wyczujesz. sprawdź to i dokręć to... ja miałem tak samo to była przyczyna.... ...
vasen napisał(a):a jesteś tego pewien? bo ja jestem pewien że może być wina opony,dopiero co wymieniałem oponę która powodowała takie objawy,lepiej się jej dokładnie przyjrzeć a dokładniej jak jest zużyty bieżnik,dodam tylko że nie chodzi o to czy jest łysa czy nie a o to czy przypadkiem bieżnik nie zużywa się w falebulirambo napisał(a):to nie wina opony
No to bądź pewny nadal,najprościej jest zaczynać szukanie problemu od rozebrania moto na części pierwsze,zamiast sprawdzić najpierw to co najłatwiejsze. Ogarnij się chłopie bo przy takichbulirambo napisał(a):tak jestem pewny
stwierdzeniach to masz pojęcie o problemie mizerne,telepanie kierownica na boki może być również spowodowane nieprawidłowo zużytą oponą,jaka może być przyczyna takiego zużywania? domyśl się bo chyba wiesz lepiejbulirambo napisał(a):odróżniacie wy drgania na kierownicy od latania kierownic na boki
bulirambo napisał(a):.......odróżniasz drgania od telepania.......
no to utwierdziłes mnie w fakcie że w tym temacie masz baaaardzo małe pojęcie,opona może byc przyczyną trzepania o jakim Ci się nie sniło i glebe zaliczysz na bankbulirambo napisał(a):ale nie takie żebyś po puszczeniu kiery zaliczył glebę zastanów się co ty piszesz..
pozbawiłeś mnie chęci dyskutowania z Tobąbulirambo napisał(a):odróżniasz drgania od telepania
no właśnie czytałembulirambo napisał(a):ps czytaj moje posty co pisałem.
święta racja,jeden wyjątek,wkurza mnie jak ktoś herezje wypisuje,a szczególnie jak naprawdę nie ma pojęcia o czym piszeAlpha napisał(a):każdy pisze o swoich spostrzeżeniach i raczej nikt nie jest wyrocznią .
Nikt sie tu nie kłóci,wymieniamy poglądy,mniej lub bardziej agresywnieAlpha napisał(a):Nie ma się co kłócić
czytaj no ze zrozumieniem,napisałem wyraźniePS. Nie twierdzę że główka ramy nie może być powodem (uprzedzając kolejne wywody)
a nie że napewno będziemoże być również spowodowane nieprawidłowo zużytą oponą
No ba,nawet mądrzejszybulirambo napisał(a):Ciekawe czy we wszystkim jesteś taki mądry...
No to Cie zaskocze,od 20 lat sam naprawiam wszelkie motocykle które posiadam i posiadałembulirambo napisał(a):pewnie sam oddajesz moto do serwisu..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość