RAV napisał(a): Jajko z kuframi dla mnie wygląda jak seks ze starą indianką"ni w du.pe ni w oko"
i
RAV napisał(a): No i jeszcze jedno, jak ktoś może Ci wyciągnąć cokolwiek z sakwy ? pozwoliłbyś na to ? ja nie, dlatego nigdy przy wyprawach na których biorę ze sobą sakwy nie spuszczam moto z oka (w knajpach siadam przy oknie, idąc do sklepu czy tym podobnych chodzimy na zmianę tak by zawsze minimum jedna osoba była przy sprzętach itp.)

moro99 napisał(a):RAV, Ale masz przyklad mojego moto gdzie twoje sakwy byly ewidentnie za blisko wydechu. Wszystko trzeba przymierzyc i dopasowac pod konkretny moto czy to sakwy czy kufry
blue angel napisał(a):
RAV jakie tysiące ???? dwa boczne kufry to używki do dostania na a...ro ja znalazłem je za 499 zł centralny to koszt 150 zł a stelaż zrobiony własnoręcznie opis na forum w sumie znacznie poniżej 1 tyś. rozumiem że może to i dużo ale ... stać na krowę stać na łańcuch. A jeden sezon przejeździłem z sakwami i nie zamienię ich na kufry za żadne skarby.

sam zastanawiałem się czy do poprzedniego jajka kupić centralny kufer czy tankbag, wybrałem tanią torbę "metro" 

biedron napisał(a):
Rav, czy ja dobrze pamiętam że masz sakwy niche

blue angel napisał(a):A ja to biedronek wogóle nie lubie![]()
![]()
też chciałem zakupić sakwy niche, ale tą mniejszą wersjęRAV napisał(a):teraz są za niemal 500zł. w promocji jak je brałem były za 228zł![]()
![]()

blue angel napisał(a):minusem jest jak tak myslę tylko to że kufry sa jakieś 2 cm szersze od kierownicy
Teraz w intermotors jest promocja na oxfordy i mocno się zastanawiam nad kupnem, bo cena kusi http://intermotors.pl/product-pol-64478-First-Time.html

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości