Mam takie pytanie. Sprawdzał ktoś moc imbryka na hamownii? Bo zastanawiam się ile z tych 86 KM zostało.
-----------------
LOKU:
Podobno ucieka 4-5 km ale chętnie sam bym sprawdził tylko gdzie są takie hamownie?
----------------
TASMAN:
Cos mi dzwoni ze w POLandPOSITION w Piasecznie moga miec.
Moze tez beda goscie z hamownia na Otwarciu Sezonu na Bemowie
2 lata temu byli, w zeszlym roku nie pamietam bo lalo jak cholera i sie chowalismy pod namiotami
----------------
LOKU:
No to jak bedzie już cieplo na dobre do się wybiore, tylko wiesz jak to jest - czego oczy nie widzą tego sercu nie żal. A jakby sie okazało że mam nawet koń mniej od deklarowanych a napewno tak jest to bede przeżywał to z miesiąc. To jest tak jak z predkościomierzem wiesz że zawyża ale i tak o tym sie nie wspomina. Ale mimo wszystko wyczaje sprawe i kiedyś to zrobie.
----------------
KOSA1022:
Loku a jak wyjdzie o 2 koniki więcej
----------------
LOKU:
No o tym nie pomyślałem. No nie teraz to sie już nakręciłem na ten pomiar
----------------
TASMAN:
Loku napisał/a:
A jakby sie okazało że mam nawet koń mniej od deklarowanych a napewno tak jest to bede przeżywał to z miesiąc.
ino ze droga zabawa
-------------------
LOKU:
Właśnie takie tuninigi zawsze miały rózne opinie. Np. dynojety to dla mnie jakaś abstrakcja, wiele razy slyszałem o tym że to tylko przeszkadza i każdy kto kupuje moto z czymś takim to pierwsze co to je wywala. Faktem jest że co innego jak u pana wiesia w stodole sie tuninguje a co innego jak np. w takim POLandPOSITION gdzie jest pełne strojenie motocykla do przeróbek. No i faktem jest że ja lubie może to dziwne ale prawdziwe stan jak najbardziej zbliżony do fabrycznego, jak bede chciał 100km i wiecej to kupie sobie motocykl z taka mocą a nie bede poprawiał fabryki aż na tyle w obecnym motocyklu.