Moc imbryka

Inne sprawy nie pasujące do powyższych działów.

Moc imbryka

Postprzez Miki » wtorek, 17 marca 2009, 17:26

CRUNCH:

Mam takie pytanie. Sprawdzał ktoś moc imbryka na hamownii? Bo zastanawiam się ile z tych 86 KM zostało.

-----------------
LOKU:

Podobno ucieka 4-5 km ale chętnie sam bym sprawdził tylko gdzie są takie hamownie?

----------------
TASMAN:

Cos mi dzwoni ze w POLandPOSITION w Piasecznie moga miec.

Moze tez beda goscie z hamownia na Otwarciu Sezonu na Bemowie :)

2 lata temu byli, w zeszlym roku nie pamietam bo lalo jak cholera i sie chowalismy pod namiotami :/

----------------
LOKU:

No to jak bedzie już cieplo na dobre do się wybiore, tylko wiesz jak to jest - czego oczy nie widzą tego sercu nie żal. A jakby sie okazało że mam nawet koń mniej od deklarowanych a napewno tak jest to bede przeżywał to z miesiąc. To jest tak jak z predkościomierzem wiesz że zawyża ale i tak o tym sie nie wspomina. Ale mimo wszystko wyczaje sprawe i kiedyś to zrobie. 8)

----------------
KOSA1022:

Loku a jak wyjdzie o 2 koniki więcej :shock: :) ???

----------------
LOKU:

No o tym nie pomyślałem. No nie teraz to sie już nakręciłem na ten pomiar :P No a jak wyjdzie to normalnie bedzie jajo i bede wszystkim przytrówał że mam mega wyczesany sprzet i nikt takiego nie ma :mrgreen: Ale bym miał radoche ojejej :lala:

----------------
TASMAN:

Loku napisał/a:
A jakby sie okazało że mam nawet koń mniej od deklarowanych a napewno tak jest to bede przeżywał to z miesiąc.

:) to wtedy trzeba poczarowac ze swiecami, filtrem K&N, dynojety i tlumik przelotowy :)

ino ze droga zabawa :/ sam chcialem ale nie wydaje mi sie zeby sens byl az tak tjuningowac, bo podobno roznica nie az tak odczuwalna.

-------------------
LOKU:

Właśnie takie tuninigi zawsze miały rózne opinie. Np. dynojety to dla mnie jakaś abstrakcja, wiele razy slyszałem o tym że to tylko przeszkadza i każdy kto kupuje moto z czymś takim to pierwsze co to je wywala. Faktem jest że co innego jak u pana wiesia w stodole sie tuninguje a co innego jak np. w takim POLandPOSITION gdzie jest pełne strojenie motocykla do przeróbek. No i faktem jest że ja lubie może to dziwne ale prawdziwe stan jak najbardziej zbliżony do fabrycznego, jak bede chciał 100km i wiecej to kupie sobie motocykl z taka mocą a nie bede poprawiał fabryki aż na tyle w obecnym motocyklu.
Miki

Powrót do INNE...