GSX 600f Wady/Zalety

Inne sprawy nie pasujące do powyższych działów.

Postprzez TasmaN » niedziela, 3 lipca 2011, 16:47

ojapierdole jakie gumy lyse :O

licz od razu kase na nowe opony :/
TasmaN

Postprzez r0x0r » niedziela, 3 lipca 2011, 17:41

oponke tył już mam :) 5 mm bieznika, lecz przód to napewno :)
r0x0r

Postprzez RAV » niedziela, 3 lipca 2011, 23:24

Na zdjęciu wygląda jakby wydech (po wywrotce) był dziurawy, i to tak spora ta dziurka jest, więc nie wiem czy sam dB kiler wystarczy by przejść przegląd pod względem tego układu. O oponach, lusterkach, kierunkach to już Ci koledzy napisali wcześniej.

A i jeszcze ten zbiorniczek płynu hamulcowego jakoś dziwnie wygląda, jemu też się przyjrzyj pod kątem szczelności głównie.
RAV
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez BiEdRoN » niedziela, 3 lipca 2011, 23:42

chyba wolałbym dozbierać $$$, bo przy takim stanie 2tyski to i tak dużo
simson s51-> gsx 600f -> gsx750f -> gsx 750f-> xciting 400i
Obrazek
BiEdRoN

Postprzez r0x0r » poniedziałek, 4 lipca 2011, 14:57

jeszcze się coś wytarguje cene ;) . mam nadzieje wytargac za 1600/1700 ; )
r0x0r

Postprzez brodaty_rider » poniedziałek, 4 lipca 2011, 19:47

Chyba za 1000 na start jeśli chcesz kupić dobre części to licz conajmnie 1500 zł bo oony z 800 lusterka 100 kierunki też ze 100 wydech skoro jest dziura to z 500 masz ładny wynik
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ...
brodaty_rider

Postprzez forest » poniedziałek, 4 lipca 2011, 20:55

pewnie koleś Ci napisał co jest do roboty... myśmy dopisali resztę... a i pewnie od siebie coś dorzucisz... weź kartkę... allegro i se spisz wszystko ile kosztuje i będziesz miał "cenę zakupu" no i zakładam ze masz pojecie o mechanice i se sam dasz z tym rade. Aaaa no i komplet opłat rejestracyjnych... wymiana oleju filtrów... klocki, łańcuszek może się odzywać już.. moze napęd... olej w lagach... i sie tego nazbierało :) Mam nadzieje ze Cie trochę wystraszyłem... ale pisze z własnego doświadczenia bo ja juz wiem ile to kosztuje.. i z tym cza sie liczyc bo większość z tych rzeczy to zwykła eksploatacja... i teraz jest ok a za 1kkm może byc kuku... Podobno najważniejsze to sie nie napalać :D
forest

Postprzez Budzik » poniedziałek, 4 lipca 2011, 22:45

zobacz czy 2 nie wypada, czy nie stuka silnik, bo panewki mog byc rozwalone.

ogolnei to mnie nie przyciaga, ja bym go ine kupil bo zarzynany musial byc rowno

ale te felgi to bym przytulil ;]
Na granicy przyczepności uciekamy codzienności
Budzik

Postprzez zolwik » wtorek, 5 lipca 2011, 08:33

Ogólnie jak ktoś przygotował tak sprzęt to go nie oszczędzał nie jeździł do kościoła .

Komin skrócony oznacza że na gumie latał lub był taki plan. Ps. jak ktoś chce sprzęt sprzedać bez ośki którą można kupić za 20zł i po tym sprzęt jest jeżdżący bez obaw .

Okazać się może że po założeniu ośki jest coś nie halo i kupujący chcę to ukryć.

ps. jak na pierwszy sprzęt do polatania na sezon za 1,5tyś bym się zastanowił pod warunkiem że prosty a motor i skrzynka ok.

Jw. musisz przeliczyć koszt części bo po wszystkim uzbiera się np. 4tys a za tyle zakupisz duzo lepszym stanie.
Powodzenia
JA TU TYLKO SPRZĄTAM !!!
zolwik

Postprzez Krechagsx » wtorek, 5 lipca 2011, 13:55

brodaty_rider napisał(a):Tak lusterka musisz do tego kupić mocowanie rejestracji zrobić bo jak Cię na takiej złapią to zabiorą dowód tylnych kierunków nie widać bynajmniej na zdj lusterko przynajmniej lewe i do wydechu DB killer i przejdzie sam mam street'a i mój przeszedł przegląd bez problemów tylko DB do wydechu i lewe lusterko założyłem bo wystarczy jedno

Lusterka musisz miec OBA inaczej nie przejdzisz - a pozatym to tez zalezy na kogo trafisz i czy masz znajomosc... caly tyl to koszt okolo 50 zl bo sam kupowalem... + kierunki (u mnie 25zl za szt.) + opony to troszke wyjdzie... Co do opon to polecam sklep w Namysłowie maja duzy wybor i wzglednie tanio... poszukaj na necie lub na allegro... :) :)

[ Dodano: 05-07-11, 14:56 ]
Lusterka to koszt 45 zl za szt. bo ostatnio musialem kupic jak sie rozsypalo :P

Pomyłka - jest to koszt 55,00 zł za sztukę (lusterko)

[ Dodano: 05-07-11, 15:07 ]
Ja bym na Twoim miejscu dozbierał kasy i kupil cos do czego bym juz nie musial az tyle dokladac... Naped tez nie wiadomo w jakim stanie... :P
Ostatnio edytowano wtorek, 5 lipca 2011, 13:59 przez Krechagsx, łącznie edytowano 1 raz
Krechagsx

Poprzednia strona

Powrót do INNE...