swap

Inne sprawy nie pasujące do powyższych działów.

swap

Postprzez suzi600 » niedziela, 1 marca 2015, 19:44

witam was i Sorki za jakieś pomyłki ale jestem tu nowy :) Mam do was pytanie i myślę ze pomozecie a więc do dziś latalem suzi gsx600f 91r z silnikiem z 94 jakieś 2-3 tyg temu po wymianie oleju działo sie coś takiego ze po nagrzaniu albo po ostrej jeździe zmieniała sie praca silnika (delikatne stuki i takie jak by furczenie) do tego moto tracił moc a dziś zaczęło stukać na maxa i tracił moc redukowalem i tak dalej aż zgasl myślę ze to panewka co wy na to ??? jeśli tak to myślałem o swapie i jaki mocniejszy silnik by pasował ? musi to być z gsxf/r czy może być inny ? liczę na szybką odp i sory za pomyłki :)
suzi600

Re: swap

Postprzez requiem5 » niedziela, 1 marca 2015, 20:13

idź najpierw do powitalni i się przywitaj
GSX650F 2008r.
requiem5
Moderatorzy
Moderatorzy

Re: swap

Postprzez suzi600 » poniedziałek, 2 marca 2015, 09:34

Czesc a więc tak sciagnelem dzisiaj miche i okazało sie ze w oleju jest pełno opilkow metalu w misce większy kawałek jakiejś blaszki pomyślałem ze to panewka ale ta blaszka jest bardzo cienka w misce jeszcze znalazłem srubke urwaną 8 a z tego co widziałem to panewki są przykrecone na większe ktoś mial coś podobnego ? albo wie w czym rzecz ? pozdro :)
suzi600

Powrót do INNE...