PRZEGLĄD NA STACJI DIAGNOSTYCZNEJ

Inne sprawy nie pasujące do powyższych działów.

Postprzez BiEdRoN » czwartek, 16 czerwca 2011, 22:33

jeżeli nie usuniesz usterek za które zabrali papiery, żaden diagnosta się nie podłoży, chyba ze mu obiecasz ze przez miesiąc nie wyjedziesz sprzętem,
diagności maja za dużo do stracenia.
simson s51-> gsx 600f -> gsx750f -> gsx 750f-> xciting 400i
Obrazek
BiEdRoN

Postprzez Gof » czwartek, 16 czerwca 2011, 22:47

Lusterka musisz mieć oba, plastiki olej - one nie są wymagane przepisami. Tzn. tak myślę - mi nie sprawdzali jakichś pierdół tylko to czego wymagają przepisy - światła, opony, te sprawy.
Gof

Postprzez Krechagsx » piątek, 17 czerwca 2011, 10:04

jak można nie mieć lusterek w motocyklu ? Bez lusterek nie przejdziesz przeglądu tak samo jak bez świateł, kierunkowskazów, klaksonu, wydechu (nie przekraczającego normę głośności) i oczywiści dobrych opon. Plastiki to sprawa należąca do Twojego wyboru - Możesz je mieć lub nie :)
Krechagsx

Postprzez forest » piątek, 17 czerwca 2011, 13:01

sprawa wygląda tak.. diagnosta sprawdza to za co został zabrany dowód. Wiec ani do wydechu ani do owiewek nie powinien sie doczepić. lusterko jakieś załóż. pożycz od kogos na godzine i po sprawie.. aczkolwiek nie polecam jazdy bez lusterka, w koncu znajdzie sie szybszy co sie będzie chciał wyprzedzić :diabel: No i pytanie gdzie ci zabrali dowód? Jak mi zabrali to czekałem 2 miechy aż go prześlą do właściwego organu. Powodzenia
forest

Postprzez guardian_angel » piątek, 17 czerwca 2011, 13:25

Do mojego sprzęta na przeglądzie też się czepił diagnosta o dziwo przedniej opony a była nówkasz sztuka zakładana w zeszłym sezonie, uważał że bieżnik jest za płytki, markerów nie było nawet widać, a wytłumaczyłem gamoniowi że to opna sportowa dunlop qualifier i ten model tak ma i tyle. Przegląd przeszedł.
FORUMOWICZU - WŁĄCZ MYŚLENIE !!!
guardian_angel

Postprzez brodaty_rider » piątek, 17 czerwca 2011, 16:32

Zabrali mi u mnie w mieście. Byłem pytałem diagnosty i powiedział że jeśli mam opone kierunek i klakson już sprawne to spoko mam przyjechać sprawdzi jak będzie git to co było źle to ok ale właśnie boję się o ten wydech i prawe lusterko którego jak na razie brak :/
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ...
brodaty_rider

Poprzednia strona

Powrót do INNE...