TasmaN napisał(a):sprawdz odleglosci pomiedzy poszczegolnymi polkami na lagach oraz czy nie trzyma na pewno Ci ktorys z zaciskow hamulcowych
roozga napisał(a):TasmaN napisał(a):sprawdz odleglosci pomiedzy poszczegolnymi polkami na lagach oraz czy nie trzyma na pewno Ci ktorys z zaciskow hamulcowych
Jak zacisk trzyma to słychać to podczas jazdy na luzie i wyłączonym silniku nawet przy niskich prędkościach
mizzar napisał(a):Dobra, dobra. odradzam jazde z wylaczonym silniku...
TasmaN napisał(a):... oraz czy nie trzyma na pewno Ci ktorys z zaciskow hamulcowych.
Maciek K-ce napisał(a):Nie chcę nic mówić ale mój też znosi w prawo... A ma przejechane dopiero 4 tyś km... Tydzień temu oddałem go do salonu maja to sprawdzić i przy okazji wymienić huczące łożysko... O dziwo mój motocykl też jest z 2011 roku i też salonówka...
Flash coś wyjaśniło się z tym skręcaniem w prawo??
Budzik napisał(a):a moze po prostu krzywo siedzisz na motocykli i tyle
Maciek K-ce napisał(a):Z tego co dowiedziałem się dzisiaj Suzuki Motor Poland dało odpowiedź do serwisu że zdarzały się przypadki wadliwych łożysk główki ramy które powodowały ściąganie motocykla na prawo. Podobno nie było wyczuwalnego luzu ale zachowywały się inaczej niż można się tego po nich spodziewać.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość