NAPOTKANE NA TRASIE GSXF'y

Inne sprawy nie pasujące do powyższych działów.

NAPOTKANE NA TRASIE GSXF'y

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » poniedziałek, 19 kwietnia 2010, 20:10

Może temat się przyjmie...?Jeśli nie to wywalić ;)
Bo na shoutboxie każdy co jakiś czas pyta o kogoś kogo widział :)
Wpisujmy tutaj kiedy,gdzie,i mniej więcej o której napotkaliśmy na swojej drodze GSXFa.Kto wie,może forumowicze się śledzą ;)

co wy na to?
W sobotę(17 kwietnia) droga z Jachranki/Serocka(dojazd do ronda nad Zalewem Zegrzyńskim) do Warszawy ok 16 dwa jajca.Bodajże Niebieskie(lub czarne)oraz czerwone ;)
Ostatnio edytowano środa, 7 marca 2012, 13:52 przez PozytywnieZakreconyWariat, łącznie edytowano 1 raz
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
PozytywnieZakreconyWariat

Postprzez TasmaN » wtorek, 20 kwietnia 2010, 17:37

dobry temat, podoba mi sie :)

Ja poluje na czarne jajko (chyba z kufrem) ktore lata po tarchominie... ktos z forum ??
TasmaN

Postprzez pegaz » wtorek, 20 kwietnia 2010, 17:52

TasmaN napisał(a):
Ja poluje na czarne jajko (chyba z kufrem) ktore lata po tarchominie... ktos z forum ??

Hmm... ja na Tarchominie trzymam sprzeta :) z kufrem czasem latam, a czasem bez.
pegaz

Postprzez TasmaN » środa, 21 kwietnia 2010, 16:32

pegaz napisał(a):
TasmaN napisał(a):

Hmm... ja na Tarchominie trzymam sprzeta :) z kufrem czasem latam, a czasem bez.

no to najpewniej Ciebie gonilem ostatnio ale mnie swiatla przytrzymaly :D

Daj znac jak bedziesz w okolicy.
TasmaN

Postprzez mitsumiuu » środa, 21 kwietnia 2010, 16:54

Wracając z Częstochowy w strone Warszawy widziałem Czarne jajko z kufrem początek rejestracji to WB ktoś z naszych??
mitsumiuu

Postprzez cookieman » piątek, 23 kwietnia 2010, 16:22

wawa ul. Połczyńska a potem Poznańska bardzo często widuje czarne jajo na jelonkach tez widuje niebieskie i złotawo-żółte
cookieman

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » piątek, 23 kwietnia 2010, 17:42

cookieman, dziś Cię widziałem koło 11:30-11:45 na Górczewskiej,skręcałeś w Powstanców ;)
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"

Postprzez Gof » piątek, 23 kwietnia 2010, 18:14

cookieman napisał(a):wawa ul. Połczyńska a potem Poznańska bardzo często widuje czarne jajo na jelonkach tez widuje niebieskie i złotawo-żółte

Jak Połczyńska/Poznańska to pewnie Tasior, a jak wjeżdża z Połczyńskiej w Rotundy i w Fortuny to ja :D
Gof

Postprzez DiElektryk » piątek, 23 kwietnia 2010, 19:40

Niebieskie jajko na Sienkiewicza we Wrocq okolice ukrytej kto parkuje ? :)
Alarmy, CB Radia, Centralne Zamki, Xenony i inne zabawki :D
KABOauto.pl
DiElektryk

Postprzez goofy27 » piątek, 23 kwietnia 2010, 20:28

to się podepnę do tematu

Dziś 23.04. piątek, czarne Jajko w kasku HJC Poznań, rondo Starołęka, godzina 13:25 i następne czarne dwukrotnie, trasa Poznań - Gniezno, godz. ok. 14 i ok. 16. Ktoś z was?
goofy27

Postprzez cookieman » sobota, 24 kwietnia 2010, 07:59

gof napisał(a):
cookieman napisał(a):wawa ul. Połczyńska a potem Poznańska bardzo często widuje czarne jajo na jelonkach tez widuje niebieskie i złotawo-żółte

Jak Połczyńska/Poznańska to pewnie Tasior, a jak wjeżdża z Połczyńskiej w Rotundy i w Fortuny to ja :D

to ty stawiasz pod mks wir ja pracowalem tam jak jeszcze ifc bylo potem nasza 2 firma planeta ale mnie juz przeniesli a mieszkam 2 ulice dalej ;)

mnie łatwo poznac cale żółte jajo bialo zolto czarna kurtka i bialo czerwony kask shoei
Ostatnio edytowano sobota, 24 kwietnia 2010, 08:01 przez cookieman, łącznie edytowano 1 raz
cookieman

Postprzez Gof » sobota, 24 kwietnia 2010, 08:19

cookieman napisał(a):to ty stawiasz pod mks wir ja pracowalem tam jak jeszcze ifc bylo potem nasza 2 firma planeta ale mnie juz przeniesli a mieszkam 2 ulice dalej ;)

No ja tylko że to ArcaBit, mks jest kawałek dalej ;)
Gof

Postprzez cookieman » sobota, 24 kwietnia 2010, 08:22

gof napisał(a):
cookieman napisał(a):to ty stawiasz pod mks wir ja pracowalem tam jak jeszcze ifc bylo potem nasza 2 firma planeta ale mnie juz przeniesli a mieszkam 2 ulice dalej ;)

No ja tylko że to ArcaBit, mks jest kawałek dalej ;)

jeden diabel jak u nas wynajmowaliscie to na was wirusy wszycy mowili
cookieman

Postprzez 4lbercik » sobota, 24 kwietnia 2010, 11:00

16 kwietnia w Wawce koło tesco (jak sie na bemowo leci) czerwone jajo z ładnie grającym kominem (chyba Rycha)

Rozpoczęcie z Częstochowie: trzy jajka czerwone, granatowe, i czarne
Czerwone z naklejką castrol na lewym boku
Granatowe na BP koło WC na wylocie na Warszawe
I Czarne na poboczu koło BP na wylocie na Wawke, szykowało sie do startu.
4lbercik

Postprzez goofy27 » niedziela, 25 kwietnia 2010, 01:46

Inna sprawa, dość często widuję czarne Jajo na trasie Poznań - Luboń, gdzie zresztą sam jeżdżę codziennie (niekoniecznie gsxf), i jeszcze czarnne jajko w okolicach Dolnej Wildy na wysokości Chłapowskiego
goofy27

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » niedziela, 25 kwietnia 2010, 21:49

17:30 dnia dzisiejszego czyli 25.04.2010 na ul Powązkowskiej(Warszawa) najpierw czarne jajo 750 na rejestracji WB lecące z Bemowa w stronę Arkadii,a chwilę później czarne jajo również 750 z plecaczkiem w tą samą stronę.Tyle że rejestracja WK(kask kierowcy to Bieffe(?))ktoś od nas?

:)
Ostatnio edytowano niedziela, 25 kwietnia 2010, 21:50 przez PozytywnieZakreconyWariat, łącznie edytowano 1 raz

Postprzez Budzik » środa, 28 kwietnia 2010, 16:23

Dziś w warszawie rondo Sybirakow godzina ok 10.30 niebieskie jajo z kuferkeim kask chyab suomy
Ostatnio edytowano środa, 28 kwietnia 2010, 16:27 przez Budzik, łącznie edytowano 1 raz
Budzik

Postprzez gladki83 » czwartek, 29 kwietnia 2010, 17:09

Dzisiaj Kielce ul. Loefflera przed godz. 17, stało przed domkiem czerwone jajko Początek rejestrajcji TK 10.. , ktoś z forum? :)
gladki83

Postprzez firefox » piątek, 30 kwietnia 2010, 08:23

Dzis na woloskiej skrecalo w domaniewska (okolice galerii mokotow) nowe niebiesko srebrne jajko z tablica jak sie nie myle WE
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Postprzez firefox » niedziela, 2 maja 2010, 13:06

No w Ustce kolo 12:30 na zeromskiego w strone promenady czerwone jajco a zboczeniem na kolwiek byl w kombiaku...
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Następna strona

Powrót do INNE...