Naklejki Gsx750f

Inne sprawy nie pasujące do powyższych działów.

Naklejki Gsx750f

Postprzez Jabol80 » niedziela, 17 września 2017, 21:11

Szukam w necie naklejek do jajka podchodzących jak najbardziej pod oryginalne i nic nie mogę znaleźć ,może komuś z was wpadły gdzieś w oko w jakims sklepie ?
Potrzebuję naklejki na zadupki ,emblemat wypukły plastkikowy z literka F złotą,naklejki kranika ,oraz naklejkę pod emblemat i nad światło pozycyjne .
Najlepiej jak by to były naklejki pod lakier .

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Jabol80
Klubowicz
Klubowicz

Re: Naklejki Gsx750f

Postprzez Gruby Kurp » niedziela, 17 września 2017, 22:21

Jeżeli chodzi o emblemat "GSXF" to moim zdaniem są tylko 2 wyjścia: albo ASO, albo używany gdzieś na Allegro lub OLX - często drogo, w cenie nieadekwatnej do stanu elementu. Ja kupiłem emblematy w formie naklejki 3D tu: http://allegro.pl/emblematy-wypukle-suzuki-gsx-f-gsxf-600-750-3d-i6957807180.html. Jeżeli chodzi o naklejkę "750" to myślę, że jest nie do dostania poza ASO. Rozwiązaniem może być coś takiego http://allegro.pl/suzuki-gsxr-750-emblemat-3d-naklejki-o24-i6692080889.html. Nawiasem mówiąc, też mam takie u siebie i moim zdaniem prezentują się bardzo fajnie. Także są trójwymiarowe, więc świetnie komponują się z emblematem "GSXF". Co do pozostałych srebrnych naklejek "SUZUKI" uważam, że najlepiej kupić komplet od jednego ze sprzedawców na Allegro. Za kilka złotych dosztukują także naklejki z oznaczeniami pozycji kranika: ON, RES, FULL, PRI. Ja zamawiałem te naklejki o wysokości 9 mm. Moim zdaniem efekt jest zadowalający. Ważne, by te płaskie naklejki miały zaokrąglone rogi. Zmniejszy to ryzyko przypadkowego odklejenia i zwiększy trwałość. Oczywiście naklejki 2D są wyposażone w folię transportową, która gwarantuje równe ich przyklejenie.
Suzuki GSX600F '06
Gruby Kurp

Powrót do INNE...