vasen jak chcesz, to możemy porozmawiać na PW, bo jak dla mnie to nie na miejscu po prostu rozdrabnianie się nad takimi pierdołami w taki sposób, choćby dla tego, że nie piszecie na temat, co narusza regulamin, pomijając, iż takie zachowanie Waćpanu, doświadczonemu przecież motocyklisty, nie przystoi.
<- szuka TrollKillera... Zamiast pomagać chłopakowi to urządzacie sobie jakieś Flame War. proponuje założyć osobny temat gdzie każdy każdemu będzie mógł nawrzucać. Bez robienie niepotrzebnego śmietnika...
Abek napisał(a):proponuje założyć osobny temat gdzie każdy każdemu będzie mógł nawrzucać.
mnie osobiscie taka opcja mocno razi -> bo to nie jest miejsce do takich praktyk.
Macie Panowie problem ? kupcie flaszke lub 4 i pogadajcie a nie latacie po sobie ... jeszcze chwilka i na matki wejdziecie ...
Abek, problem w tym ze ktos szuka dziury w calym,ja nikomu nie chce nawrzucac, jestem z tych pozytywnie do zycia nastawionych. a probujac pomoc komus pomoc- gdzie rzecz moze byc oczywista dla kogos, dla kogos inengo moze byc czym zupelnie nowym.
Ps. ktos moglby usunac ta cala gadke bo do niczego nie prowadzi i jest sprzeczna z tematem i tym samym z regulaminem, a ze nie jest to m oja dzialak nie moge tego zrobic;]
Budzik +1. Ja kiedyś słyszałem bardzo mądrą wypowiedź (nie obrażając nikogo) Nie kłóć się z kretynem, ściągnie ie do swojego poziomu i pokona doświadczeniem. Chyba od jakiegoś czasu traktuje to dość poważnie PEACE BOYS
moro99, nie moj dzial, nie mam tu zadnych praw. zrobilbym to juz dawno, tzn usunal ta do bezsensowana klotnie, ktora tylko psuje atmosfere forum i nic nie wnosi
PANOWIE !!! -
Do kłótni macie PW !!! Nie umieszczeć na Forum, proszę, wzajemnych żali bo tylko psuje to krew innym i wprowadza niepotrzebne podziały a nikt tego nie chce!
Do Admina i Modów - rozumiem Waszą bezstronność ale dlaczego jesteście obojętni na, przepraszam za wyrażenie, PYSKÓWKI na Forum???!!!
Do WSZYSTKICH - TU NIE OBOWIĄZUJE PRAWO Dżihadu, Hamurabiego, Al-Kaidy czy innych nacji!!!
SZANUJMY SIĘ NAWZAJEM A SZANOWANI BĘDZIEMY !!!
Sens życia jest prosty : albo jest CZARNY albo BIAŁY ! - nic pośrodku !!! -------------------------------------------- (KR-Ociec tel.: 509-867-657 ) Mój "imbrol" : http://polskajazda.pl/Motocykle/Suzuki/GSX-750F/131974