ODZIEŻ TEKSTYLNA

Produkty, opinie, promocje, namiary...

Postprzez 4lbercik » czwartek, 17 grudnia 2009, 20:15

Polecam firmę Held, śmigam w ich spodniach i super się sprawdzają. Odpinana podszewka i szelki, jest też suwak po to żeby jedna jego strone przyszyć do kurtki i połączyć z drugą ktora jest przy spodniach robiąc w ten sposob coś na kształt kombinezonu:)
4lbercik

Postprzez igor ostrołęka » niedziela, 31 marca 2013, 22:01

Nie kupuj Ret Bajka! mam komplet Ret Vyoyage czy jakoś tak.o ile w kurtce da się w lato wytrzymać po otworzeniu suwaków wentylacji tak w spodniach się gotuję.są nieprzewiewne,po zrobieniu ok 500km jak je zdjąłem to czułem wyraźną ulgę ...i smród--ubrania po 2-óch sezonach (ok 7000km) wyciągają się nitki,w kurtce puścił zamek w spodniach też.pruje się materiał===nie polecam :)
Kupiłem 2 dni temu jeansy mottowear urban camo i czekam z niecierpliwością, Jak szukasz ciuchów na upały przejżyj ofertę RS TAICHI---może będę miał ich ciuchy już w tym sezonie to napiszę :D
igor ostrołęka

Postprzez Savk » poniedziałek, 1 kwietnia 2013, 08:28

no to troche z innej paki. Polecam sklep http://www.motonita.pl/ Mają swoją siedzibe w gdańsku, ale tez prowadzą wysyłke internetową. Posiadam od nich kombinezon tekstylny dwuczęściowy, jestem z niego bardzo zadowolony. Zestaw ok ~ 550 do tego trzeba przyznać, że dobrze wygląda. Jakościowo też jest ok, jak za taką cene nie można wymagać czegoś lepszego. Jak dla mnie 5/6
Savk

Postprzez k.adrian1 » środa, 3 kwietnia 2013, 07:43

Miałem przyjemność pojeździć w kurtce i spodniach adrenaliny i niemoge złego słowa powiedzieć. Cena, jak tafisz na promocje w inter carsie niebędzie duża. Kurtka 250 i spodnie 300
k.adrian1

Postprzez igor ostrołęka » środa, 24 kwietnia 2013, 19:47

kupiłem spodnie motto jeans model combat - jeździłem w nich już.są zajebiste,nie gotują się w nich jajka,posiadają protektory i kevlarowe wszywki.wygodne jak zwykłe spodnie i komfortowe.super alternatywa dla spodni textylnuch dla ludzi ,którzy latają po mieście i na niedalekie dystanse.
igor ostrołęka

Postprzez sp7kbi » środa, 24 kwietnia 2013, 21:21

Podłącze się do tematu

Ma ktoś spodnie firmy Seca?? Z kurtki jestem zadowolony ma wypinaną podpinkę i membranę. Latem w upalne dni nawet spoko wentylacja ciekaw jestem jak zachowują się spodnie.
sp7kbi

Postprzez AJUŚ » środa, 24 kwietnia 2013, 22:16

jeździłem w sece w tamtym sezonie fakt najprostszy model....sprzedałem:P kupiłem motone klasa średniej modeki tylko cena niższa mogę polecić. w cenie seci masz masz lepsze materiały. firma mało znana sam przypadkiem na nią trafiłem

[ Dodano: 24-04-13, 23:19 ]
http://www.motona.pl/
Ostatnio edytowano środa, 24 kwietnia 2013, 22:18 przez AJUŚ, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
AJUŚ

Postprzez sp7kbi » czwartek, 25 kwietnia 2013, 15:42

Znaczy się byłeś średnio zadowolony czy totalna lipa??
sp7kbi

Postprzez AJUŚ » piątek, 26 kwietnia 2013, 10:24

byłem średnio zadowolony ale to może dlatego ze miałem ten podstawowy model
Obrazek
AJUŚ

Poprzednia strona

Powrót do Kaski, ubrania, ochraniacze...