caberg czy naxa

Produkty, opinie, promocje, namiary...

Postprzez BiEdRoN » wtorek, 17 kwietnia 2012, 12:36

szybki_czopek napisał(a):Jako że poniszczyłem swojego wysłużonego caberga (gdzieś z 10lat jego żywota) czas znaleźć coś nowego
przez 10 lat mogłes odkladac 100zł rocznie i kupic duzo lepszy garnek
BiEdRoN

Postprzez szybki_czopek » wtorek, 17 kwietnia 2012, 13:43

biedron napisał(a):
szybki_czopek napisał(a):Jako że poniszczyłem swojego wysłużonego caberga (gdzieś z 10lat jego żywota) czas znaleźć coś nowego
przez 10 lat mogłes odkladac 100zł rocznie i kupic duzo lepszy garnek

Dzięki, to mnie pratowało...
a tak bardziej poważnie to znalazłem Caberga ego ultralight za okolice budżetu i na nim się chyba skupię tylko musi mi się sprawa zatrudnienia wyjaśnić...
Obrazek
szybki_czopek

Postprzez igor ostrołęka » niedziela, 31 marca 2013, 21:49

ja mam naxę integrala z blufufem :),żonka szczękowca z blufufem,są całkiem nieżle wykonane,fajnie się gada,głośne owszem.
igor ostrołęka

Postprzez Szczebel » sobota, 13 kwietnia 2013, 23:41

Jak można porónywać Kask Naxa i Caberga ludzie :) opanujcie się Caberg to włoska firma z tradycjami kaski najwyższej jakości osobiście mam Caberga Ego full wypozażony kask nic wiecej nie trzeba blenda pinlook etc dobra wentylacja nie paruje bezpieczny i cichy ...... zanim kupicie drogi kask zapoznajcie się z testami bo może przepłacacie bo kaski za 3tyś mają często gorsze winiki niż te za 500zł poza tym zalezy do jakich celów kask potrzebujemy pod tym kątem trzeba patrzeć nie polecam tnaich Nolanów ani HJC poza tym polecam zapoznać się z testami kasków ...... co do naxy jakieś normy spełnia skoro została dopuszcznona do sprzedaży na terenie uni europejskiej generalnie kaski głośne i z przedmuchami czy wentylacja otwarta czy zamknięta nie ma różnicy miałem okazję kilka modeli wytestować nie polecam na szybszą maszynę tego produktu ładnie wykonane sprawia wrażenie że jest super wnetrza są nawet lepiej wykonane niż niektóre markowe kaski lecz czar pryska gdy się w nim przejedziemy z predkościami 100 -----> :)

[ Dodano: 14-04-13, 00:44 ]
http://sharp.direct.gov.uk/
Szczebel

Postprzez wiktor3966 » niedziela, 14 kwietnia 2013, 19:56

Dokładnie jak kolega wyżej pisze , ja mam kask naxa na enduro z szybką i faktycznie wykonanie w środku wyściółki jest fajne ale powyżej 100 nie słyszę silnika , no fakt ma daszek i bardziej wystającą szczękę ,ale do jazdy jest fajny.A Caberga właśnie do gsxfa kupie :D
wiktor3966

Postprzez RamzesS » niedziela, 14 kwietnia 2013, 19:57

Patrzę Na Okno i Jarzę Że Się Fireball`em Poparzę :)
RamzesS

Postprzez AJUŚ » niedziela, 14 kwietnia 2013, 21:11

sam musiałem dla swojej Niuni wybrać kask w ostatnm czasie...powiem tak ...że np. LS2 w wykończeniu nie odstępuje znanym markom testy ok. tylko co?? rozmiar nie pasuje.... najmniejszy jest za duzy...szukamy dalej...znalazł się za 1500 zł...za dużo kasy....szukamy dalej jest Caberg cena rozsądna , blenda, czarny, rozmiar pasuje idealnie bierzemy w promocyjnej cenie na targach na Marsa, model porównywalny odnośnie bezpieczeństwa co LS2 tylko dużo lepiej leży, pasuje czyli to co najważniejsze. ale jeśli chodzi o wykończenie materiały rodzaj szycia nie odbiega od tych droższych.....czyli co każdy musi dobrać kask do siebie pod swój rozmiar a nie napis jaki nad czołem będzie wozić bo i tak przy dzisiejszej technologi nie różnią się niczym innym jak tylko nazwą i krajem(kosztami) produkcji
Obrazek
AJUŚ

Poprzednia strona

Powrót do Kaski, ubrania, ochraniacze...