I powiem ze kolorystycznie najbardziej mi podchodzi
do tego ten garb daje jakies takie wieksze poczucie bezpieczenstwa na plecy :\
czekam jeszcze na moj rozmiar (bo akurat nie bylo na stanie 52) - ale chyba sie skusze

supercow napisał(a):hehehe a pytanie co do stroju dwuczesciowegomocno przepuszcza wode
?

Abek napisał(a):najbliżej mi jednak do zakupu w sklepie 4bikera

kurde chyba mam jakiś niefartmoro99 napisał(a):w moto akcesoriach mozna naprawde nieze upusty wytachac
Rav, może to nie ten kremik użyłeś i nie do tej skóryRAV napisał(a):ostatnim bazarze motocyklowym kupiliśmy sobie taki specjalny "balsam" do skóry i muszę przyznać, że jest na prawdę fajny.
Tylko ostrożnie przy smarowaniu wszelkimi specyfikami kombinezonów "tam gdzie światło nie dociera" bo przy pierwszym hamowaniu poślizg jest tak duży że jajca można o zbiornik zmasakrować

biedron napisał(a):kurde chyba mam jakiś niefartmoro99 napisał(a):w moto akcesoriach mozna naprawde nieze upusty wytachacbo wszystko co mnie interesowało było zawsze droższe o 2-3stówki niż w innych sklepach
biedron napisał(a):Rav, może to nie ten kremik użyłeś i nie do tej skóryRAV napisał(a):ostatnim bazarze motocyklowym kupiliśmy sobie taki specjalny "balsam" do skóry i muszę przyznać, że jest na prawdę fajny.
Tylko ostrożnie przy smarowaniu wszelkimi specyfikami kombinezonów "tam gdzie światło nie dociera" bo przy pierwszym hamowaniu poślizg jest tak duży że jajca można o zbiornik zmasakrować

RAV napisał(a):biedron napisał/a: moro99 napisał/a: w moto akcesoriach mozna naprawde nieze upusty wytachac kurde chyba mam jakiś niefart bo wszystko co mnie interesowało było zawsze droższe o 2-3stówki niż w innych sklepach
no dokładnie, jeszcze nigdy nic ciekawego w rozsądnych pieniądzach tam nie znalazłem, zawsze to samo znajduję jednak taniej.
Powrót do Kaski, ubrania, ochraniacze...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość