pikus_7 napisał(a):KR-Ociec miałeś styczność z produktami tej firmy? jakość zadowalająca?
Co prawda to nie do mnie pytanie jednak prawie cały sezon przelatałem w tej kurtce :
http://www.4biker.pl/xracer.html
oraz tych spodniach :
http://www.4biker.pl/matsportpremium.html
i odnośnie tej odzieży mogę się trochę wypowiedzieć.
Co do kurtki, to bardzo dobrze leży, spora ilość protektorów (wszystkie wew. wyjmowane) jedna kieszeń wewnętrzna i dwie zewnętrzne w zupełności wystarczają by schować "podręczny" bagaż jak dokumenty itp. Pomimo totalnego braku suwaków - "wywietrzników" nie jest w niej tak najgorzej nawet w totalnym upale (zapewne dzięki perforowanej skórze na brzuchu).
Tu najsłabszym ogniwem kompletu okazały się
spodnie 
gorąco w nich jak w fińskiej łaźni parowej. W tym sezonie sprawdzę jeszcze bieliznę Brubecka -"cooler", może coś poprawi. Kurtkę ze spodniami można spiąć na dwa sposoby- 1. tylko z tyłu suwakiem 2. po całym obwodzie kurtki również suwakiem (niestety u mnie jest inny rozmiar spodni i inny kurtki i nie do końca to pasuje - ze względu na wychodowany bebzun długość suwaka kurtki jest większa niż spodni

).
Co do solidności wykonania nie mam żadnych zastrzeżeń. Żaden z zamków, pomimo, że nie są metalowe nie uległ uszkodzeniu - dorobiłem sobie do nich tylko "metki" by łatwiej było w rękawicach chwycić.
Wcześniej moim podstawowym ubiorem na moto była ramoneska, dżinsy i glany

Do jajka chciałem już coś "lepszego", jednak sytuacja finansowa nie pozwala mi zakupić Dainese, Arlena, Alpiny czy tym podobnych. Zdecydowałem jednak że lepszy (bezpieczniejszy) nawet tańszy kombi skórzany niż jakikolwiek tekstyl. Stąd wybór taniej ale jednak skórzanej odzieży.
Reasumując - ja jestem bardzo zadowolony z zakupu, jedynym minusem dla mnie jest tylko brak odpowiednich wywietrzników w spodniach

reszta jak za tą cenę jest całkiem niezła.
[ Dodano: 19-01-12, 20:38 ]KR-Ociec, spodnie które pokazałeś wydają się być znacznie lepsze od tych moich i to w dodatku za niższą kasę #$%^%^ (tu parę ku***ew musiałem sobie puścić pod nosem).
Mają elementy z materiału na jajkach (patrząc od przodu robią literkę Y) a nie tylko na wew. stronie uda jak moje i w dodatku mają na tylnej części łydki, gdzie u mnie jest skóra. I jak mam się nie gotować w swoich ? wrrrr