Schummi napisał(a):I jak Ragor? Potwierdziła się Twoja diagnoza?
JenJer napisał(a):Ragor zdrajca nie ma jajca

bo były ułożone byle jak, ale jak już moto jest w częściach to i z tym zrobi się porządek.

Cygi napisał(a):ło panie i jak teraz odpowietrzyc hamulce? Ja zeby zmienic płyn to chyba bede dolewał do zbiorniczka i oprózniał przy zaciskach zeby nie miec potem takiej jazdy z odpowietrzaniem. Wspołczucie Panie z takimi przebojami z hamulcami![]()

tyle w temacie

Bravo Ty

Ale w końcu misja zakończona sukcesem. Cygi napisał(a):Kilkanaście godzin na dostanie się do świec...![]()
Ale w końcu misja zakończona sukcesem.
Po częściowym zdjęciu chłodnicy i wiatraków, odkręcenia wypełnień w końcu znalazło się trochę przestrzeni by włożyć moje łapsko z kluczem i dostać się do świec.
Odkrecanie i zakrecanie ich to masakra w FZ8. W Suzuki zmiana świec to bajka przy fazerze.
Cygi napisał(a):Pozostało jeszcze płyn hamulcowy w całym układzie. Musze jeszcze dokształcić się bo z układem abs jeszcze nie wymieniałem.

W GSX1250 żeby wyjąć airbox musisz demontować przepustnice... Do świec też za bardzo dojścia nie ma, a przy robocie zaworów manewrujesz pokrywą na milimetry
Wymiana identyczna jak w układzie bez ABSTylko pamiętaj by w zbiorniczku nie zabrakło płynu

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości