Cygi napisał(a):Gdy ktos nie moze odkrecic filtra od oleju mozna nawet pokusic sie o zrobienie w nim dziury by sprobowac go odkrecic. Ja sam tego nie probowałem ale czytałem gdzies w necie ze to moze pomoc. Sam natomiast dokrecam reka filtr przy zmianie oleju i odkrecam kiedy trzeba zmienic oliwke i dlatego zastanawiam sie skad u niektorych ludzi wystepuje problem z takimi rzeczami? Czyzby rzadko zmieniali olej?
firefox napisał(a):W kontekscie jakies tam rozmowy informuje, ze bez przedziurawienia filtra nidy rydy
guardian_angel napisał(a):firefox napisał(a):W kontekscie jakies tam rozmowy informuje, ze bez przedziurawienia filtra nidy rydy
Kudre ludzie czy wy siły w rękach nie macie, ja odkręcam i przykręcam filtr zawsze ręką i nie mam z tym żadnych problemów, nie wiem o czym wy mówicie, a dociąganie filtra kluczem z łańcuszkiem lub innym wynalazkiem raczej nie jest wskazane bo można gwint zerwać lub uszkodzić filtr. Jak tak go dociągacie to się wcale nie dziwię że nie możecie go później odkręcić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości