szukam tanio lampy do jajka 750 kolektory ,błotnik przedni ,kierunki,stopka pasażera bo mi sie w tłumik wkonponowała , tak to juz jest wszystko oki bak kupiłem pod kolor

z czego jestem bardzo zadowolony, lagi w stanie wypasionym na allegro kupiłem no i felga igiełka a owiewki kumpel mi za free zrobił tylko malowanie zostało tak to silnik pali jest spoko milo usłyszeć teń dzwięk normalnie rewelka

pomalutku doprowadzam sprzęt do sezonu na wiosnę wyjadę mam nadzieję

najwiekszy kłopot to lampa używka na allegro od 700 do 850 zł

troszkę duzo ale jak już trzeba będzie do dla tego motorka nie bede załowal bo to mój motorek marzenie zawsze o nim marzyłem szkoda że tak wyszło ale robie wszystko by go tylko uruchomić jak ktoś bedzie mial jakies cześci z wyżej podanych prosil bym o jakiś kontakt z góry dziękuje i pozdrawiam wszystkich posiadaczy gsxf

byle do wiosny szerokości przyczepności i oczywiście bez takich przygód jak moja pozdrawiam
[ Dodano: 29-01-11, 01:48 ]a tak to skoko zdrówko moje oki jak i mojej kochanej dziewczyny bardzo buduje to że są w polsce osoby takie jak ja co mają świra na punkcie gsxf dzięki za wszysko

mam nadzieję z ejak zrobie swoje moto to bedę maial okazje zrobić jakąś wsplną trasę z którymś z forumowiczow

dziekóweczka za to że jesteście