sporo bo za sam silnik (2006r 6000 przebiegu ) zapłaciłem około 1000GBP do tego doszły gażniki z dynojet'ami ok 200GBP filtry K&N 50 GBP wydech ok 180 GBP hydrauliczne sprzęgło ok 100 plus robocizna 400 GBP GBP ... spokojnie mogłem sprzedać jajko i kupić kilku letnią hajabusę ale ja kocham swoje jajko
W czasie kiedy nie mam jajka pozyczyłem sobie SV1000 od kumpla i zasuwa to niesamowicie ale komfort stanowczo nie ten co w jajku
kilka zdjęć
przepraszam za jakość zdjęć ale po pierwsze nie bardzo było czasu na robienie zdjęć a po drugie robione komórką...
[ Dodano: 05-08-10, 17:22 ]pojawiają się następne problemy
Musiałem wymienić chłodnicę oleju z GSXf ( po zamontowaniu kolektora wydechowego okazałao się że chłodnica z gsxf nie mieśći się... ) na pochodzącą z bandita na szczęście przez przypadek miałem taką chłodnicę

niestety nie miałem przewodów olejowych więc projekt został chwilowo wstrzymany do wtorku kiedy to nadejdą przewody. Docelowo zamierzam zamontować wydajniejszą chłodnicę akcesoryjną hel
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... %26otn%3D2
ale chwilowo muszę się zadowolić oryginalną z bandita z roku 1998... Niestety pieniądze nie rosną na drzewach... ;(
Następnymi problemami z jakimi się dzisiaj zetknąłem była konieczność wymiany linki ssanaia na tą z bandita i przynajmniej w przypadku mojego wydechu konieczność zdemontowania stopki centralnej bo uniemożliwiała zamontowanie wydechu...
[ Dodano: 18-08-10, 17:33 ]Jajcarnia trafiła na drogi...
Zabawy był masę ale było warto. jest jeszcze parę szczegułów do dopracowania ale jeździ się na prawdę sympatycznie . Do 3-4 tysięcy obe ciągnie równo pouem pomiędzy 5-6 tys jest mała dziura a po przekroczeniu 5.5-6 tys obrotów otwierają się wrota piekieł....
W przyszym miesiácu czeka mnie jeszcze wycieczka na hamownié w celu wyregulowania ganików ale ju zabawa jest przednia
Najsympatyczniejsze w tym wszystkim jest to e Jajcarnia nadal wyglada jak niewinne niebieskie Jajeczko
[ Dodano: 18-08-10, 17:39 ]
[ Dodano: 18-08-10, 17:43 ]
Ostatnio edytowano środa, 4 sierpnia 2010, 20:36 przez mynka_uk, łącznie edytowano 1 raz