przez GandalfB » piątek, 18 września 2009, 12:16
Witam serdeczenie. Mam na imię Dominik i pochodzę z warszawskiej pragi.
Przygodę z motorkiem zacząłem dopiero od tego sezonu. Dwa kółka były od bardzo dawna moim marzeniem. Przez wiele lat nie udało mi się go zrealizować bo zawsze coś. a to brak kasy, a to brak czasu, a to praca, a to ... coś tam. Dopiero w tym roku zrobiłem prawko i za ciężko zarobione pieniądze nabyłem pierwsze dwa kółka. Tematem motórów interesowałem się już od dość dawna, oglądałem wiele modeli i ostateczenie padło na GSXF. I był to oczywiście bardzo dobry wybór. W chwili obecnej nie interesuje mnie jazda 200km/h po warszawskich i wogóle polskich drogach. Bardzo mozliwe, że dla tego, iz jestem świerzym i niedoświadczonym kierowcą. Może kiedyś się to zmieni :-). Obecnie liczę na to, że mojej jajko pozwoli mi podszkolić umiejętności i nabrać wprawy w prowadzeniu dwóch kółek. Codziennie wyjeżdżam na warszawskie ulice i prowadzę "walkę" z kierowcami samochodów. Sam muszę przyznać, że już dość długo jeżdżę samochodem bo prawie 10 lat, i wiem jaki problem stwarzają kierowcy tych pojazdów dla motocyklistów. Jest to niestety bardo przykre. Swój motorek zakupiłem od warszawskiego motocyklisty i bardzo prawdopodobne, że niektórzy mogą go znać. Nawet numerków rejestracyjnych nie zmieniałem.
O forum dowiedziałem się od "kolegi spod świateł", serdecznie go pozdrawiam.
A i moje jajko to oczywiście GSX 750 F z 2001r. w niespotykanym oliwkowo-metalicznym kolorze z tylnym kuferkiem i stelażem na boczne.
Pozdrawiam serdeczne kolegów motocyklistów i przyjaciół GSXF-owców. Jako świerzak :-) liczę na pomoc w zakresie techniczno-jezdno-spotkaniowym.
SZEROKOŚCI
[ Dodano: 18-09-09, 13:22 ]
A i mam problem z wrzuceniem małego zdjątka mojego motorku przy nicku, ale jest ono w mojej galerii wieć zapraszam! :-)