to tylko taki jednodniowy wypad dla tych co byli czy np. ja też mogę sobie z wami pojechać?
jak to co? przez migdałki!!!rumcajs napisał(a):Malvi miałaś okazję się zemścić, ale olałaś wczorajszą imprezę przy ognisku więc musisz jeszcz trochę poczekać... natomiast jestem ciekaw co mi zrobisz jak mnie złapiesz
rumcajs napisał(a): po prostu fajna dupa leżała na karimacie i aż się prosiło o takie ujęcie
oooo mojej pupci takie słowa?? Rumcajs ale se grabisz, ale se grabisz...rumcajs napisał(a):więc przez przypadek wszyscy zapamiętali ten zadek
takie wrażenia chce opuścić? negocjuj, negocjujkajlon napisał(a):Malwi, pogadam z nią bo po ostatniej trasie 600km ma moto-wstrętale 200km powinna wytrzymać
to tylko taki jednodniowy wypad dla tych co byli czy np. ja też mogę sobie z wami pojechać?
Budzik napisał(a):raczej nie na 1 dzien tylko na weekend
lista na dzień dzisiejszy napisał(a):1. Malwi - wrzesień (październik jak mus )
2. [SCH]Marcin + JenJer - wrzesień/październik
3. Budzik - październik (jeśli przyjedzie)
4.Abek - październik (ale jak będzie wrzesień, to nie będzie protestował)
5. Rumcajs - październik (wrzesień nie mogę)
6. Lewy + Ewelina (na razie wstępnie, wrzesień)
7. Kajlon - październik ale jak wypadnie we wrześniu to też przyjadę
8. Płaski - wrzesień (pisał PW)

Abek napisał(a):rumcajs, stwierdzeniem "fajna dupa" straciłeś troche u mnie. Jak dla mnie tekst poniżej krytyki ale jak kto uwaza... Zreszta to nie miejsce na takie dyskusje.

woznyman napisał(a):1. Malwi - wrzesień (październik jak mus )
2. [SCH]Marcin + JenJer - wrzesień/październik
3. Budzik - październik (jeśli przyjedzie)
4. Abek - bardziej za opcją pażdziernik, we wrześniu mam spore obłożenie różnymi wyjazdami itp.
5. Rumcajs - październik (wrzesień nie mogę)
6. Lewy + Ewelina (na razie wstępnie, wrzesień)
7. Kajlon - październik ale jak wypadnie we wrześniu to też przyjadę
8. Płaski - wrzesień (pisał PW)
9. requiem5 - październik
10. woznyman - wrzesień

moro99 napisał(a): i o ile przyjmiecie moto inne niz GSXF

rumcajs napisał(a):Licząc bardzo tendencyjnie jest aż 8 październików :diabeł:

Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości