Kolejna przeróbka to zegary ,zakupione w ulubionym serwisie cwaniaków i złodziei

allleeedrogo:
koszt cos około 70zł z przesyłką :
http://allegro.pl/biale-tarcze-zegary-s ... 30775.html
generalnie widać z bliska pracę chałupniczą ,troszke niedorobione ,np .za duze otwory ma "piny" blokady wskazówek ,słabo wyciete lub poprawione recznie cyfry-widoczne z bardzo bliska ale to nie fabryka

więc da sie przeżyć,całosc na 4+ .Jako podświetlenie wybrałem diody białe , fakt jest taki ,ze swieca swiatłem nierozproszonym na tyle aby podswietlić całosc jednolicie ,ale jest na to sposób ,owe wczesniejsze zarówki sa w "obudowie" kwestia podciecia tych obudów tak aby swiatlo odbijajace sie od ich górnej czesci nie było zatrzymywane ! po rozłożeniu kazdy skuma o co kaman.Teraz juz nawet z diodami jest oki ,podswietlenie jest bardzo mocne ! równomierne. Uwaga na wskazówki ,trzeba to zrobić bardzo delikatnie tak aby nie pogiąć trzpienia i nie zniszczyć sobie zegarów ,a u mnie siedziały bardzo mocno!! widelec jest tu bardzo przydatny jako "łom"
zmienie jeszcze kolor wskazówek na czerwony bo zieleń jest za słaba i kliknę fotke z wieczora..z podswietleniem didowym.
Ostatnio edytowano środa, 3 kwietnia 2013, 13:48 przez
KUBA-GSXF, łącznie edytowano 1 raz