Proszę kogoś o dobre fotki na całej długości linki albo szczegółowy opis Nie pamiętam jak linkę poprowadzić, i teraz mi się gdzieś przycina linka i wchodzi na obroty.
|Dzięki.
u mnie ona idzie między lagą a mocowaniem gdzie jest łożysko główki ramy, potem leci tędy co jest poprowadzony kabelek od klaksonu tu przy klaksonie a potem prosto do gaźników. Ale ja mam jajo z 2001r. więc nie jestem pewna czy aby na pewno jest tak u Ciebie
Napisz proszę, czy idzie pomiędzy lewą lagą a główką ramy czy prawą a główką ramy? Pewnie w roczniku 2001 jest inaczej ale może mnie to naprowadzi. U mnie kabel od klaksonu idzie pomiędzy lewą lagą a główką ramy.
między prawą lagą a główką ramy. U mnie klakson jest tuż pod główką ramy a dosłownie może ze 3cm przed chłodnicą a więc przewód nawet nie sięga do lag a wychodzi spod baku.
[ Dodano: |8 Mar 2014|, o 22:14 ] tak to u mnie wygląda, dorysowałam czarną prawą lagę. Czerwona kropka to mocowanie przy kierownicy a strzałka to miejsce gdzie podchodzi do gaźników. Tylko u mnie są dwie linki gazu jedna dodająca a druga ujmująca.
W tej chwili poprowadziłem podobnie z tą różnicą, że linka wchodzi pomiędzy lewą lagą a główką ramy. Najbardziej to pasuje do kształtu linki. Jeśli ktoś z imbrykiem to potwierdzi to będize super, bo chyba jest ok ale wole mieć pewność.