Napotkane dzisiaj czarne jajko na BP w Brzesku, kierownik na zaproszenie na forum odparł, iż już jest od niedawna pod nickiem Bohem.
Sympatyczny człek Wczoraj czarne jajko widziane na Rybitwach.
W okolicach nowohuckiej granatowe z kierownikiem o długich włosach (wystawały spod kasku) zdecydowanie facet bo jechał w krótkich spodenkach i kobiety takich nóg nie mają
Byłem w Wawie 18 lipca (piątek), a parkując wieczorem na ul. Ordynackiej natrafiłem na niezły deszcz i wtedy któryś z kolegów-forumowiczów mnie zagadał Przyzna się ktoś?
- Suzuki GSX750F K6 - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D GLS Long
Sobota, Gymkhana GP w Łodzi - nie widziałem wcześniej (nie zwróciłem uwagi?), ale po konkursie usłyszałem za sobą jakby znajomy dźwięk i gdy odwróciłem się, to mignęło mi coś, co wyglądało na pstrokato umalowanego imbrola (acz głowy nie dam, bo byłem styrany po calym dniu konkursu i 3h spania). Ktoś z forum był?
Właściwie to prawie codziennie mijam czarne jajko w Luboniu (tak po 17.00). Wczoraj dokładnie na przejeździe kolejowym. Ja jadę do Poznania, on w stronę Mosiny. Czy to może ktoś, kto tu zagląda?
W sobote w Lodzi ~18 niebiesko-czarny imbryk na rogu Rokicinskiej/Niciarnianej w strone Widzewa,
w niedzielę czarne jajeczko z bialymi kierunkami w Konstantynowie kolo Kauflandu chyba po 10 to bylo :>
Od nas? :>
- Suzuki GSX750F K6 - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D GLS Long