guardian_angel napisał(a):A mi się ostatnio udało postawić na koło z gazu, ale z plecaczkiem
firefox napisał(a):A tak w ogole to oco chodzi z gazu czy ze sprzegla
Nyuno napisał(a):Co prawda to prawda - jak ktoś z tyłu siedzi, a dodatkowo jak trzyma się rączki za siedzeniem, to ładnie moto się unosi z gazu
zolwik napisał(a):firefox, hayki nie postawisz![]()
Budzik napisał(a):no ja probowalem osatnio tak z ciekawosci, ale cos nie szlo. raczek jak stawiasz z gazu imbryka?
Raczek napisał(a):
Z gazu -> jade sobie na jedyneczceI trzymam jakies 5-6 tys obrotow... Potem na sekunde zamykam manete i odkrecam do oporu ciagnac za kierownice i idzie
![]()
oponka musi byc dobrej jakosci inaczej bedzie mielil
Oczywiscie mozna siedzac na siedzeniu ale wtedy nie widze co jest przedemna i ciezej rownowaga ciala manewrowac... Ja wole stanac przy odkrecaniu manety ... lepiej ciagnie moto szybciej i lepiej rownowage sie trzyma
Ciezko zlapac imbryczkiem taki pion zeby jechac nie na mocy tylko rownowadze ale po treningu da rade
![]()
zolwik napisał(a):Raczek napisał(a):
Z gazu -> jade sobie na jedyneczceI trzymam jakies 5-6 tys obrotow... Potem na sekunde zamykam manete i odkrecam do oporu ciagnac za kierownice i idzie
![]()
oponka musi byc dobrej jakosci inaczej bedzie mielil
Oczywiscie mozna siedzac na siedzeniu ale wtedy nie widze co jest przedemna i ciezej rownowaga ciala manewrowac... Ja wole stanac przy odkrecaniu manety ... lepiej ciagnie moto szybciej i lepiej rownowage sie trzyma
Ciezko zlapac imbryczkiem taki pion zeby jechac nie na mocy tylko rownowadze ale po treningu da rade
![]()
Piszesz zamykasz manetkę i odkręcasz , chodzi oto iż zamknięcie to inaczej odkręcenie .
Po za tym musisz poćwiczyć jeśli chcesz robić długie gumy inaczej przy tym zajedziesz skrzynkę i piec piłując..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość