Leon_SSJ napisał(a):ja bez zadnych problemow za pierwszym a mialem o tyle latwo ze uczylem sie na hondzie rebel 250 (chopper) a zdawalem na romecie 125 i bylo duzo prosciej manewrowac
gof napisał(a):Ehh też mnie czeka teraz egzamin na obie kategorie bo za punkty straciłem - sprawdzimy teorię czy łatwo jest zdać egzamin jak się już miało prawko i sporo latało.
Budzik napisał(a):mysle ze nie tak latwo, bo inaczej si jezdzi a inaczej jest w kodeksie:D pozatym nie iwem czy teraz teoria nie jest trudniejsza /tzn jest pula pytan nieznana/
gof napisał(a):Ehh też mnie czeka teraz egzamin na obie kategorie bo za punkty straciłem - sprawdzimy teorię czy łatwo jest zdać egzamin jak się już miało prawko i sporo latało.
Budzik napisał(a):mysle ze nie tak latwo, bo inaczej si jezdzi a inaczej jest w kodeksie:D
pozatym nie iwem czy teraz teoria nie jest trudniejsza /tzn jest pula pytan nieznana/
TasmaN napisał(a):To Ci zabrali juz? Pamietamze miales duzo bo plakales na forum za mandaty ale juz komplet ustrzeliles??

A nie mozesz pojsc na ten taki kurs co sie po nim pkty odejmuje?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość