DiElektryk napisał(a):Witam, po kolejnych próbach i walce opanowałem podstawy "kolanowania"
jako, że ochraniacze już się kończą
Obrazek
muszę zakupić slidery i wykombinować jak je przypiąć. Pod koniec udawało mi się złożyć w podobny sposób jak ten klient ze zdjęcia na niebieskim jajku - czyli tak na prawde niewiele się zsunąłem z siodła i wystawiłem nogę. Niestety czasem podnóżek ćwierknął o asfalt więc chyba faktycznie sety trzeba zmienić. Centralka mi już nie przeszkadza bo ją odkręciłem.
kamilv7 napisał(a):mam pytanie czy udało wam się jajkiem (od 98r w górę) zejści na kolano"???
posiadam jajko z 2001r i mam przy nim standardowe opony(przód 120/70/17 i tył 150/70/17) i za nic nie mogę zejść na kolano. po każdej próbie gdy brakuje mi około 20cm aby zetrzeć ślizgacz na kolanie, na oponie jest ślad tarcia o asfalt do samego rantu czyli jak bym sie bardziej położył to bym szlifa zaliczył. czy to wina opon??
iavbi napisał(a):Powiedz mi wykombinowałeś już jak przyczepić slidery do tych ochraniaczy?? mam ten sam problem z tymi ochraniaczami, też mi się skończyły i muszę jakoś slidery do nich zamontować...
arturstalka napisał(a):dodam jeszcze, ze ciałem skierowanym badz w strone zakretu i patrz daleko przed siebie, nie tuz przed koło - z tym, ze ja nie latam na przeciw skrecie, skrecam w strone zakretu i reka wyprostowana.. no i badz rozluzniony..
http://img375.imageshack.us/img375/4810/matracki5.jpg

Nyuno napisał(a):A ja mam wrażenie, że trochę na wyrost... wydaje mi się, że mógłbyś moto jeszcze bardziej położyć, zamiast wisieć na nim w ten przesadny sposób.MaciekZG napisał(a):Zejście na kolanko bardzo efektowne
Nyuno napisał(a):A ja mam wrażenie, że trochę na wyrost... wydaje mi się, że mógłbyś moto jeszcze bardziej położyć, zamiast wisieć na nim w ten przesadny sposób.MaciekZG napisał(a):Zejście na kolanko bardzo efektowne
arturstalka napisał(a):Licencji nie mam, to są poprostu ustawki przez forum.. Tor jest w radomiu.. a co do opon to dunlop d208 sportmax..
Ja tam ekspertem się nie czuję, żeby wystawiać noty... no ale skoro skład sędziowski, jak się właśnie okazało, to dwie osoby, to pozwolę sobie na taki oto opis:firefox napisał(a):mozna bylo bardziej polozyc moto, ale fakt kolano zaliczone. Niuniek, ile punktow dajemy???2

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość