Z racji tego, że motocykl trzymam w garażu razem z samochodem i innymi gratami, to mam mało miejsca do manewrowania motocyklem w garażu. Pewnie wielu z was ma ten sam problem co ja. Żeby się wszystko zmieściło na tej niewielkiej lecz cennej powierzchni, moto muszę stawiać prawym bokiem do przeciwległej ściany od bramy, czyli przed maską samochodu. Wcale to nie jest takie łatwe jak wiadomo motocykle nie mają powalającego łuku skrętu. Aby ułatwić sobie tą czynność chcę zainwestować w takie cudo:
http://www.technika-motocyklowa.pl/wozek-moto-detail-motocykli-podstawka-centralna-p-409.html
I tu mam pytanie do kolegów, czy ktoś z was ma taki wózek lub coś podobnego i może podzielić się opinią ?
Trochę to kosztowne jak na kawałek blachy i 4 kółeczka, pewnie pierwszy lepszy ślusarz by takie coś pospawał i na pewno taniej by to wyszło. Proszę o komentarze i opinie w tej sprawie.
pozdrawiam
[ Dodano: 19 Czerwiec 2009, 08:52 ]
[ Dodano: 19 Czerwiec 2009, 08:54 ]
[ Dodano: 23 Czerwiec 2009, 12:46 ]
No wiedzę, że koledzy albo zlali temat albo nie użytkują takiego urządzenia, bo jest aż "0" odpowiedzi i opinni w tym temacie.
No cóż chyba będę pierwszy, który będzie takie coś użytkował, ale najpierw muszę takie coś pospawać.
Jak już wykonam i będzie działało to wrzucę fotki.
pozdrawiam

i pewnie cenowo Cię "nieco" niej wyniosło he he