były prośby o wymiary stelaża pod kufer. tak więc proszę bardzo. starałem się zmierzyć wszystko jak najdokładniej. wszystko mierzone w osiach rurek. oczywiście najlepiej na podstawie wymiarów zrobić z czegoś szablon (rurki do kabli nadają się do tego) i najpierw dopasować a później dorabiać na gotowo. jeśli by ktoś chciał jeszcze jakiś wymiar to pisać. w niedzielę po południu chcę montować na moto i później będzie ciężko cokolwiek zmierzyć.
Powyższy post przedstawia pogląd użytkownika w danej chwili i nie może byś wykorzystany przeciwko niemu w innym terminie oraz w innej sprawie.
przez ziomek4000 » niedziela, 10 marca 2013, 21:40
poczekam czy budzik coś dla mnie znajdzie tak jak pisał i ewentualnie wtedy będę szukał w tym sklepie.
w intercarsie pewnie drożej więc fajnie znać taki sklep żeby kupić z mniejszą kasę. spinek do owiewek to my na warsztacie zużywamy w ilościach hurtowych więc oszczędność będzie duża.
Powyższy post przedstawia pogląd użytkownika w danej chwili i nie może byś wykorzystany przeciwko niemu w innym terminie oraz w innej sprawie.
ten stelaż jest mocowany do uchwyty dla pasażera ale jest on nakładany od zewnatrz czy od wewnątrz jesli od zewnątrz to też bedą potrzebne dłużesze śruby?