Pit84 napisał(a):Spoko cieszę się że mogłem pomóc no, a co do tych crash padów to bardzo solidne i mają spełniać swoje przeznaczenie spoko że moto całe
To robiles u siebie te przykrcane, czy przerobiles na wiercone?
A czy Ty Miki lub TasmaN możecie podać jeszcze raz wymiary waszych crash padów razem z blachami do montażu. Bo mam możliwość wykonania sobie samemu ale nie wiem jakie są wymiary. Może jakiś prosty rysunek techniczny z przekrojem ?? Inni też w miarę swoich możliwości mogli by sobie zrobić.Miki napisał(a):ja zrobiłem samoróbkę, z danych które podał TasmaN na poprzednim forum i wiem że się sprawdziły bo mi się kolega przewrócił i nic się nie stało i dają radę
guardian_angel napisał(a):A czy Ty Miki lub TasmaN możecie podać jeszcze raz wymiary waszych crash padów razem z blachami do montażu. Bo mam możliwość wykonania sobie samemu ale nie wiem jakie są wymiary. Może jakiś prosty rysunek techniczny z przekrojem ?? Inni też w miarę swoich możliwości mogli by sobie zrobić.Miki napisał(a):ja zrobiłem samoróbkę, z danych które podał TasmaN na poprzednim forum i wiem że się sprawdziły bo mi się kolega przewrócił i nic się nie stało i dają radę
pozdrawiam
Tomasz
Miki napisał(a):guardian_angel napisał(a):A kto tu się denerwuje![]()
ok może ja jestem przewrażliwiony
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości