TYLKO: informacje, umawianie się, propozycje...
Do relacji z wypraw itp. jest Dział FOTORELACJE
przez sajmon » sobota, 27 lipca 2013, 15:32
witam wszystkich czy ktoś wybiera się jutro do Kazimierza? My jutro z żoną jedziemy do Kazika przez Warszawe w wawie chcemy podjechać do pałacu wjechać sobie windą
I pytanko czy można gdzies tam przy Pałacu kultury zaparkować motorek? dzięki chłopaki.
Jak by coś dzwońcie 501 349 552 my chcemy wyjechać jutro w granicach 5, 6 rano
-

sajmon
-
przez moro99 » sobota, 27 lipca 2013, 18:23
Wokolo Palacu PKiN macie parkingi plate. U mnie dziala to tak ze biore sobie bilecik a przy wyjezdzie od strony Marszalkowskiej sie nie placi bo " Pan sobie wyjedzie obok szlabanu" - to uslyszalem od ochroniazy co tam siedza i pilnuja

-

moro99
-
przez Budzik » niedziela, 28 lipca 2013, 15:58
możesz też zaparkować poda hard Rock Cafe pod palacem tam nie ma problemu i zawsze dużo motocykli stoi
Na granicy przyczepności uciekamy codzienności
-

Budzik
-
przez sajmon » poniedziałek, 29 lipca 2013, 12:39
dzięki chłopaki byłem wczoraj po 16 w pałacu zaparkowałem koło wejścia do pałacu i wjechałem od strony Marszałkowskiej i tak jak Moro pisał ochroniarz kazał przejechać koło szlabanu uważając na kolce

teraz jestem w Kazimierzu i wieczorem wracam do Bydgoszczy. Wczoraj w tym upale jechało się nie zbyt przyjemnie i dlatego dzisiaj wyjeżdżam wieczorkiem

Pozdrawiam wszystkich
-

sajmon
-
Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...