moro99 napisał(a):Czesc,
Jesli wyrobie sie z moto (oklejenie itd) to sie pojawie
Jak rozumiem 11 kwietnia - szczutowo ?

Jabol80 napisał(a):No to streszczaj się z oklejaniem

requiem5 napisał(a):Myślę, żeby się ustawić tak aby te osoby które mają dalej nie musiały o 3 rano wstawać i wieczorem na integracji zasną oparte o kijek od kiełbaski. Jeśli Abek będzie jechał 5h to myślę, że najwcześniej o 12 powinniśmy się spotkać, żeby zdążył zejść z moto rozprostować nogi i złapać chwilę oddech a zwiedzanie na 13 ustawić w razie jakiegoś poślizgu ewentualnie spotkanie o 13 a zwiedzanie o 14.
Na liście jest już coś koło 20 osób więc przewodnik byłaby fajna sprawa bo coś nam opowie a 50 zł na tyle osób to nie majątek.
Trzeba dogadać jeszcze sprawę porannego niedzielnego posiłku. Ja z reguły rano nie jem (no chyba, że jest to "żurek" "barszcz" czy co to tam było w wykonaniu JenJer)

requiem5 napisał(a):...
Trzeba dogadać jeszcze sprawę porannego niedzielnego posiłku. Ja z reguły rano nie jem (no chyba, że jest to "żurek" "barszcz" czy co to tam było w wykonaniu JenJer)

Abek napisał(a):Czasami o 5 to i wrócić potrafię5h to z jednej strony dużo z drugiej nie
kwestia pogody itp. Generalnie haye chyba w sobotę odbiore, zrobie szybko wkoło komina jakieś 500 km pierwszych, sprawdzanie śrub silnika, nowa oliwa i olej i docieranie przez 1k km więc pałowania na dolocie raczej nie będzie
Czasu jeszcze troche jest, nawigacja(!!!) gotowa do założenia w moto, głupio byłoby jadąc 455km jechać je przez 600znając siebie to wszystko możliwe

Abek napisał(a):Do listy chętnych marsz

Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość