Ragor napisał(a):[SCH]Marcin napisał(a):jedno czego szkoda, to że nie uwieczniliśmy trzeźwego RAVa na zlocie - niepowtarzalny widok
Niepowtarzalny, ale jaki smutnywidać było, że RAV się męczył
Panowie nawet Rav-owi może się zdarzyć
Ragor napisał(a):[SCH]Marcin napisał(a):jedno czego szkoda, to że nie uwieczniliśmy trzeźwego RAVa na zlocie - niepowtarzalny widok
Niepowtarzalny, ale jaki smutnywidać było, że RAV się męczył

Ragor napisał(a):Niepowtarzalny, ale jaki smutnywidać było, że RAV się męczył

[SCH]Marcin napisał(a):Ragor napisał(a):Niepowtarzalny, ale jaki smutnywidać było, że RAV się męczył
męczył się bo na trzeźwo nie da się ogarnąć takich wariatów i poruszanych tematówciekawe czy pamięta referat Rumcajsa na temat zawieszenia w jeepie
JenJer napisał(a):Ragor zdrajca nie ma jajca

Jabol80 napisał(a):Ragor ja widziałem co innego w Sobotę ,chyba że aż tak żle było zemną i miałem zwidy.
Sztukę zaliczyłeś ,sobotniego wieczora bez % chyba nikt by z mani nie wytrzymał.
JenJer napisał(a):Ragor zdrajca nie ma jajca

ogórek napisał(a):ps.fotek jak na lekarstwo , filmy nie malipa pany , lipa panie
aluj:

[SCH]Marcin napisał(a):Ragor napisał(a):Niepowtarzalny, ale jaki smutnywidać było, że RAV się męczył
męczył się bo na trzeźwo nie da się ogarnąć takich wariatów i poruszanych tematówciekawe czy pamięta referat Rumcajsa na temat zawieszenia w jeepie

Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość