[SCH]Marcin napisał(a):requiem5 napisał(a):mnie przenocuje siostra
Edzia, to może Ty z siostrą przenocujecie mniew takim wypadku nawet bym rozważył uczestnictwo w spotkaniu

requiem5 napisał(a):[SCH]Marcin napisał(a):requiem5 napisał(a):mnie przenocuje siostra
Edzia, to może Ty z siostrą przenocujecie mniew takim wypadku nawet bym rozważył uczestnictwo w spotkaniu
obawiam się Kingi
JenJer napisał(a):Ragor zdrajca nie ma jajca

requiem5 napisał(a):[SCH]Marcin napisał(a):requiem5 napisał(a):mnie przenocuje siostra
obawiam się Kingi

Ragor napisał(a):To mógłby być odwet za tamtą noc
requiem5 napisał(a):obawiam się Kingi

Maniutek napisał(a):Witam.
Przyglądam się dyskusji dotyczącej najbliższego spotkania, i chciałbym zaproponować wcześniejszą godzinę. Myślę, że godzina 18 była by optymalna dla wszystkich. Rozumiem, że co niektórzy przyjdą później z różnych względów ale weźmy pod uwagę, że nie wszyscy mogą pozwolić sobie na bardzo późny powrót do domu, a każdy z nas chciałby spokojnie chwilę posiedzieć w dobrym towarzystwie a nie tylko wpaść na moment i wyjść. A w ten sposób każdy może dostosować swój czas na spotkanie. Co o tym myślicie ?
Pozdrawiam Mariusz.

Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość