Rozpczęcie sezonu na Jasnej Górze

TYLKO: informacje, umawianie się, propozycje...
Do relacji z wypraw itp. jest Dział FOTORELACJE

Postprzez lukka » piątek, 17 kwietnia 2009, 21:14

Jak dobrze policzylem to narazie z Wawki leci 4: ZiGI, PZW, niejaki Ostry na CB750 i niejaki kolega TZW na R6 - coś słabiutko :(. Kosa jutro ugadamy się co i jak i doszlusujemy na Macsraczu w Piotrkowie.. pewnikiem 7.15-7.30
Ostatnio edytowano piątek, 17 kwietnia 2009, 21:15 przez lukka, łącznie edytowano 1 raz
lukka

Postprzez Loku » sobota, 18 kwietnia 2009, 07:57

mapka miejsca spotkania:

Obrazek

jeszcze w kwestii wyjaśnienia spotylkamy się za skrzyżowaniem z ul. Mirowską (czyli nad krzyżykiem ;) ) tam jest duży parking pod kościołem!

[ Dodano: 18-04-09, 09:59 ]
lukka, wysłałem Ci na priv moj numer tel.
Ostatnio edytowano sobota, 18 kwietnia 2009, 07:59 przez Loku, łącznie edytowano 1 raz
Loku

Postprzez Łysolek » sobota, 18 kwietnia 2009, 13:39

kosa1022 napisał(a):Zigi się pytał kto leci a tu narazie wszyscy nie dają rady.
Ale mam nadzieje że z Łysolkiem,Diablicą i Rychem spotkamy się na Bemowie ;)

no niestety nie, bo lecimy na ślub Tomka Kulika ;) ale gdzieś kiedyś napewno :) pozdro
Ostatnio edytowano sobota, 18 kwietnia 2009, 13:40 przez Łysolek, łącznie edytowano 1 raz
Łysolek

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » sobota, 18 kwietnia 2009, 14:00

Siemanko :D
Jak tam nastroje przed wyjazdem?? :) Nikt nie zmienil zdania??Jak bedzie padalo tak jak dzis rano to odpadam :? :/ :(

[ Dodano: 18-04-09, 19:36 ]
Tak właściwie ludzie to czemu się ustawiamy na 6 rano skoro msza jest ok 12? :mrgreen: Rozumiem ze idziemy pozwiedzac to i owo tak? :P
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
PozytywnieZakreconyWariat

Postprzez kosa1022 » sobota, 18 kwietnia 2009, 18:52

Coś mi się wydaje że z Wawy to was za wiele nie będzie.
ale to nieważne. Więc umawiamy się tak że ja i Lukka będziemy na parkingu Mc'shita przy Piotrkowie o godz 7.30 jak Wy koło Rawy będziecie o 7 to 7.30 będzie akurat.
My z Łodzi też wylatujemyo 7 więc też pewnie dolecimyna 7.30. Jak coś to poczekamy jedni na drugich. Pamiętajcie tylko że umawiamy się na parkingu przed samym Mc'shitem bo jest tam jeszcze taki wielki parking dla tirów ale tam może być ciasno od miotełek. Loku wstawił mapkę gdzie się mamy spotkać ja wiem gdzie to jest także sobie poradzimy.
kosa1022

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » sobota, 18 kwietnia 2009, 21:04

Panowie zatem do Zobaczenia! :)
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"

Postprzez ZiGi » sobota, 18 kwietnia 2009, 22:49

Łysolek napisał(a):

no niestety nie, bo lecimy na ślub Tomka Kulika ;) ale gdzieś kiedyś napewno :) pozdro

Łysolek ale przecież ślub Tomka jest za tydzień i do Pruszkowa jest rzut beretem, więc nie rozumiem...
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
ZiGi

Postprzez TasmaN » niedziela, 19 kwietnia 2009, 02:58

Sciska mnie, skreca i zrzyma ze nie mam jak poleciec :( :( :( :(

Na plecak nie siade bo sie boje :oops: Kawalek to jeszcze jakos ale dalej to ni chuchu...

Ale juz 1.08 zaczne na moto ogolnie pojeta rekompensate, czasu spedzonego siedzac uziemiony na d... :mrgreen:
I zaprawde Wam powiadam ze wiem co mowie bo juz wiem ze bez egzaminu mi oddadza :lol:
I wtedy sie zaczna do Was telefony co chwila od mnie: "No czeeeeesc, polatamy dzis?" :D
TasmaN

Postprzez firefox » niedziela, 19 kwietnia 2009, 11:59

Czekamy :0 :lol: ;)

Co do Czestochowy, to niestety, obowiazki ciazowe zatrzymaly mnie w domu i to jest wlasnie dogadania sie z partnerka i kompromis...
Ostatnio edytowano niedziela, 19 kwietnia 2009, 12:00 przez firefox, łącznie edytowano 1 raz
firefox

Postprzez pinio » niedziela, 19 kwietnia 2009, 18:20

Sie ma Fire...
Ja dokładnie to samo, do wyklucia tydzień , max dwa i raczej nie mogłem poleciec, chociaz moto gotów stało...
Cóż taka nasza dola future papa.

Pinio
pinio

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » niedziela, 19 kwietnia 2009, 18:22

Przepraszam wszystkich uzytkownikow tego forum za moja nieobecnosc w "warszawskiej grupie częstochowskiej"! :cry: Z powodu problemów z motocyklem...wyruszyłem ze znajomym dopiero godzinę po was...PRZEPRASZAM.
Nie mialem do nikogo nr telefonu i nie mialem jak sie kontaktowac :/ :?
Ostatnio edytowano niedziela, 19 kwietnia 2009, 18:23 przez PozytywnieZakreconyWariat, łącznie edytowano 1 raz

Postprzez Nyuno » niedziela, 19 kwietnia 2009, 21:32

Tak to jest jak jest się uzależnionym od technologii - bez komórki ani rusz.

Przepraszam za offtopic - dlaczego priv, którego wysłałem do ZiGi dzisiaj w nocy przed 2:00 rano, ciągle jest w "do wysłania"?
Obrazek
Nyuno

Postprzez firefox » poniedziałek, 20 kwietnia 2009, 08:42

pinio napisał(a):Sie ma Fire...
Ja dokładnie to samo, do wyklucia tydzień , max dwa i raczej nie mogłem poleciec, chociaz moto gotów stało...
Cóż taka nasza dola future papa.

Pinio

No to gratulejszyn, ja dopiero polowa lipca :)
firefox

Postprzez lukka » poniedziałek, 20 kwietnia 2009, 09:33

Dobra czas na pogromy!!!! Tyle było gadek i dyskusji, watek wisi od miesięcy na forum i co? i gówno - polecielismy tylko we 3: Lukka, Loku i Kosa - reszta dała dupy.. (koledzy w ciąży są usprawiedliwieni wiadomo) ale reszta niech żałuje - było 20000 luda na wszelakiej masci 2 kółeczkach. Dzięki Loku mieliśmy wsio zoorganizowane, i dobre miescówki i w miarę sprawny wyjazd ;) . Żarło i miejsce w knajpie z parkingiem zarezerwowane. Jeszcze raz dzieki LOKU!!! :mrgreen: - Dużo było klubów, uczestników forum..Np. Varadero, Transalpy itp itd.. jeśli bylibyśmy zorganizowani jako forum GSXF to myśle ze robiloby to całkiem niezłe wrazenie (koszulki, naklejki itd..) temat polecam do przemysleń przed kolejnymi spędami..
lukka

Postprzez Nyuno » poniedziałek, 20 kwietnia 2009, 09:43

Ja nie chcę się tłumaczyć, bo nie uczestniczyłem w owym wątku "od miesięcy" ale widzę, że muszę prosić o odrobinę więcej wyrozumiałości w stosunku do innych.

Osobiście ten miesiąc mnie irytuje, bo co weekend coś zawsze mieliśmy: imieniny teścia, urodziny teściowej, ślub siostry ciotecznej mojej dziewczyny, święta, chrzest mojej chrześniaczki. Dodatkowo w pracy mamy takie terminy, że pracowałem od 8:00 do 18:00. W weekend nie miałem czasu odpocząć, a jest jeszcze uczelnia poza opisanymi powyżej eventami i obowiązkami z nich wynikającymi.

A jak zobaczyłem w ostatnią sobotę, w jakim stanie są drogi i pogoda (przecież padało cały ranek) to odechciało mi się wszystkiego.

lukka, doskonale rozumiem Twoją ideę (że jakby było nas więcej i byśmy wszyscy się ładnie zgrali i grupowo pojechali było by bardzo fajnie i z respectem), ale postaraj się też zrozumieć tych, którzy na prawdę nie mogli sobie na wyjazd pozwolić (ja osobiście bardzo chciałem pojechać, pomimo że na ostatnią chwilę się o tym dowiedziałem).

Popieram Ciebie natomiast w 100% w stosunku do pozostałych osób.
Obrazek
Nyuno

Postprzez Loku » poniedziałek, 20 kwietnia 2009, 10:11

Ja rownież dziekuje Lucce, Kosie oraz Madzi za przybycie. Było bardzo fajnie, co prawda w pewym momencie zrobilo sie chaotycznie ale na szczeście wszystko sie dobrze skończyło. Również z osobna dziękuje Kosie i Madzi za przejecie zarezerwowanego obiadu dla osob które nie dojechały, zwłaszcza że wydawanie obiadów troche trwało a im sie spieszyło (w końcu byliśmy z 52 osobowym klubem). Ogólnie było super, tak jak napisal Lukka 20tys. motocykli, jedno z najwiekszych spotkań motocyklistów w Europie myśle że jest to rzecz którą warto przeżyć, co prawda rozciągneło sie to w czasie i zablokowało Częstochowe oraz Olsztyn na tyle skutecznie że korki były do wieczora. Nauczyłem sie jednego że nie umiem prowadzić grupy :lol:
Ostatnio edytowano poniedziałek, 20 kwietnia 2009, 10:13 przez Loku, łącznie edytowano 1 raz
Loku

Postprzez Nyuno » poniedziałek, 20 kwietnia 2009, 10:22

To trza trochę więcej praktyki. Niestety solo nie da rady się nauczyć. Częściej musimy grupowo gdzieś wypadać :D
Obrazek
Nyuno

Postprzez Łysolek » poniedziałek, 20 kwietnia 2009, 10:48

ZiGi napisał(a):
Łysolek napisał(a):

Łysolek ale przecież ślub Tomka jest za tydzień i do Pruszkowa jest rzut beretem, więc nie rozumiem...

potem odstawka do Grójca :) a po południ upewnie na impreze motocyklową do Babic pojade , ale zobaczymy jeszcze :) pozdro
Łysolek

Postprzez Loku » poniedziałek, 20 kwietnia 2009, 11:52

A to kilka fotek z wczorajszego zlotu:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano poniedziałek, 20 kwietnia 2009, 11:53 przez Loku, łącznie edytowano 1 raz
Loku

Postprzez TasmaN » poniedziałek, 20 kwietnia 2009, 11:58

Loku, mozesz tez calosc fotek wrzucic do Albumu - nie ma ograniczen, tylko zaloz odpowiedni katalog :)
i wrzucasz uploadem z dysku i nie trzeba linkow robic :)
TasmaN

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...