Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

przecież to jest zlot forumowy a Ty jesteś forumowiczem więc możesz przyjechać z kim chcesz - jak narobi ten ktoś wiochy to się będziesz za niego wstydził i nie będziemy go chcieli na kolejnych spotkaniach 

[SCH]Marcin napisał(a):inna sprawa, że "nowych" forumowiczów, którzy pierwszy raz przyjeżdżają też nie znamy i nie wiemy czego się spodziewać

JenJer napisał(a):Ja bym się bała czegoś innego... Sosnowiec... Radom... w jednym miejscu. Oj będzie się działo
JenJer napisał(a):Ragor zdrajca nie ma jajca

JenJer napisał(a):zwiedzanie podziemnej trasy trwa ok 30 min.

Można by zwiedzić, Konewkę, Niebieskie źródła, Muzeum rzeki Pilicy i Groty Nagórzyckie 

JenJer napisał(a):Dlaczego albowedług mojego Brata bardziej opyla się jechać do Konewki, tam jest muzeum i bunkier oświetlony natomiast w Jeleniu jest tylko duży bunkier ciemny jak dupa murzyna
Można by zwiedzić, Konewkę, Niebieskie źródła, Muzeum rzeki Pilicy i Groty Nagórzyckie
Jedynie konewka jest dalej pozostałe trzy praktycznie w jednym miejscu

rumcajs napisał(a):JenJer napisał(a):Dlaczego albowedług mojego Brata bardziej opyla się jechać do Konewki, tam jest muzeum i bunkier oświetlony natomiast w Jeleniu jest tylko duży bunkier ciemny jak dupa murzyna
Jedynie konewka jest dalej pozostałe trzy praktycznie w jednym miejscu
Jenjer ja nie wiem po co Ty się nas pytasz co chcemy oglądać. Przecież wiadomo, że To co ustalisz i wymyślisz będzie najlepsze... wiec przestać się z nami certolić tylko napisz co zobaczymy![]()
JenJer napisał(a):Ragor zdrajca nie ma jajca

Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość