lewmichal napisał(a):Tak jak Budzik pisze, chcemy jechać przeciwnie do ruchu wskazówek zegara. Koszty to duży znak zapytania. Z tego co szacowałem, to paliwo 2200-2300 zł, promy 160 zł + 220 zł (1os. + moto). Noclegi planujemy głównie w namiotach. Z tego co wiem, to w Skandynawii rozbijanie na dziko jest dozwolone, więc bezpłatne. Żarcie trzeba jeść wszędzie, więc czy w Polsce, czy tam to i tak koszt musi być (tam trochę większy), ale do przeżycia - w końcu to rodzaj wakacji, więc i z większymi wydatkami trzeba się liczyć. RAV, myślę, że 10k to sporo przesadzona kwota, ale wszystko życie zweryfikuje.
roozga napisał(a):No jak przeciwnie do ruchu wskazówek zegara to mnie nie pasuje - musiałbym całą Polskę przegnać żeby z wami zacząć, a chciałem zacząć od Szwecji bo mam prom bezpośrednio ze Świnoujścia
RAV napisał(a):Z resztą sam napisałeś że 2300 to kasa na wahę, to co w 3 tygodnie myślisz że pozostałych 2 tys nie wydasz na "resztę" ? (zakładając że jedziesz sam).
RAV napisał(a):a jak wrócisz do Polski od strony wschodniej to nie będziesz już musiał tych kilometrów pokonać poza tym co to jest 3 godziny jazdy przy 3 tygodniowym wypadzie
lewmichal napisał(a):RAV napisał(a):Z resztą sam napisałeś że 2300 to kasa na wahę, to co w 3 tygodnie myślisz że pozostałych 2 tys nie wydasz na "resztę" ? (zakładając że jedziesz sam).
Oczywiście, że 2000 wydam bez spinania. Myślę że wydam więcej, ale do 10000 to jeszcze duuuużo brakuje.
mizzar napisał(a):Marzy mi się, żeby tam pojechać, ale w przyszłym roku raczej nie dam rady, więc nie będę mydlił oczu.
Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości