no dajcie znaka bo ja w razie czego muszę wyjechać kilka godzin wcześniej ekipa z Lublina też chciała się z tego co pamiętam podłączyć więc dobrze by było się zgrać w czasie i przestrzeni
Sajter, dryndnę do ciebie w czwartek wieczorkiem (jak będę wiedział że jadę)
Pieszy zawsze ma pierwszeństwo!!!Ale nie zawsze przeżyje...
My raczej nie będziemy się umawiać, bo ciężko będzie się zgrać. Pewnie spotkamy się na miejscu. Plan jest, żeby ruszyć ok. 9.00 z Lublina/Świdnika w piątek. Florek, w których domkach ostatecznie mieszkamy?
Jak by ktoś chciał to ok godz 14-14;30 wyruszamy z Warszawy do Stanisławowa pod Mińskiem Mazowieckim przy drodze krajowej nr50 ,gdzie o godz.15 spotykamy się z ekipą z Radomia i razem lecimy do Nowych Gut. Jak by ktoś chciał jechać z okolic Łodzi to mogę dać kontakt do ekipy Łódzkiej . W sobotę z Warszawy wyjężdza kilka osób ,jak by komuś nie pasował wyjazd w Piątek jest możliwość umówienia się z nimi .
Cytat ze strony: "Cenimy sobie ciszę – jeśli jesteście grupą młodych, szalonych ludzi lubiących imprezy do rana u nas z pewnością się Wam nie spodoba – utrzymujemy ciszę w nocy na terenie naszego ośrodka." Florciu załatwiłeś dla nas wyjątek?
Myślę że i tak jak wszyscy przybędą to zajmiemy cały obiekt. Ale Florek lepiej dopytać i uświadomić właścieli że będziemy do rana balować i czy czasem o 22 nie ma ciszy nocnej. I znając Wasze możliwości to potrzeba dużo drewna na ognisko:)
Mam już dokładne informacje dla chętnych na dzień żeglarstwa. Mamy możliwość czarteru jachtu z przystani w miejscowości Popielno (na przeciwległym brzegu Śniardw w stosunku do miejsca naszego pobytu). Do wyboru 2 jachty: http://pasatczarter.pl/scandinavia-26-ryszard-ochodzki/ lub http://pasatczarter.pl/laguna-730-sami-swoi/ w cenie 300 zł za cały dzień. Jachty pomieszczą 8 osób i będą dostępne dla nas w sobotę od godziny 10 do 18-19. Pogoda na sobotę zapowiada się wyśmienita.
My starujemy w sobotę ok. 8.30 - 9 godz spod MC DONALD WARSZAWA UL. PUŁKOWA 60 jest to przed miejscowością Łomianki na trasie na Gdańsk , czekamy do max 9.00 godz potem lecimy na Guty
Nie marnujcie ani chwili, kupcie SUZI róbcie whellie!
W Warszawie w Piątek spotykamy się na ulicy Czapelskiej 46 to jest Praga Południe za rondem Wiatraczna. Startujemy najpóźniej o 14;30 ,zbieramy się od 14;00