koszulki klubowe

Produkty, opinie, promocje, namiary...

koszulki klubowe

Postprzez Sokol » poniedziałek, 23 kwietnia 2012, 22:47

Nie wiem gdzie to umieścić wiec pisze w tym temacie Chodzi mianowicie o koszulki klubowe przelew zrobilem we czwartek19 maja, ten co sie tym zajmuje nic nie daje znaku na forum w temacie koszulek , dal jedna ture kto zaplacil i tyle, temat zamkniety Jak kogos uraze to sory ale podejzewam jakis walek tak sie nie robi A ja jestem ze przelew zrobilem juz 17 maja co jest bzdura kompletna
Ostatnio edytowano poniedziałek, 23 kwietnia 2012, 23:00 przez Sokol, łącznie edytowano 1 raz
Sokol

Re: koszulki klubowe

Postprzez TasmaN » wtorek, 24 kwietnia 2012, 01:05

Ja jestem TEN co sie tym zajmuje.

Po pierwsze Maja jeszcze nie ma. Mamy Kwiecień.
Przelew od Ciebie (a raczej z konta Pani Moniki z Krakowa) mam zaksiegowany dnia 20.04.12 (być moze wszedl ksiegowaniem po godzinie 12.00)

Liste aktualizuje codziennie rano (oprocz weekendow). Tym wlasnie sposobem znalazles sie na liscie dzisiaj rano - WARTO NAJPIERW SPRAWDZIC !

Jak wspomnialem wyzej nie jest to jedna tura tylko zamkniety i aktualizowany temat informacyjny. Zadnych dyskusji w tym temacie nie bedzie. Pytania i watpliwosci prosze o przesylanie do mnie na PW.

W kwestii 'dawania znaku w sprawie koszulek' jest wszystko opisane w tematech na Forum. Wlacznie z datami planowanych dzialan! POSZUKAJ.

Musze Cie rozczarowac, to nie jest walek, sensacji nie bedzie ;) ;) Koszulke dostaniesz jak najbardizej :)

Sokol napisał(a): A ja jestem ze przelew zrobilem juz 17 maja co jest bzdura kompletna

A tu nie rozumiem co chciales przekazac, piszac wczesniej ze przelew wyslales dnia 19.

P.S.
Prosze nastepnym razem ZAPYTAJ a nie PODEJRZEWAJ ! Bedzie zdrowiej ;)
Ostatnio edytowano wtorek, 24 kwietnia 2012, 01:07 przez TasmaN, łącznie edytowano 1 raz
TasmaN

Postprzez Sokol » wtorek, 24 kwietnia 2012, 03:02

wszystko wrzucasz na 17kwiecien kto zaplacil a moim zdaniem powinno byc np: Od mnie przelew dostales 20 kwietnia czekasz dzien czy dwa i piszesz na forum nowego posta ze nastepni wplacili wraz nickami a nie jak do tej pory wszystkich na 17 kwiecien zucasz Stad moje podejzenia ja zrobilem przelew 19 a na forum jest ze 17 juz dostales kase Pomylilem miesiace przepraszam A Monika zrobila przelew bo ja mieszkam w usa Wszystko wyjasnione wiec temat mozna usunac
Sokol

Postprzez Mały » wtorek, 24 kwietnia 2012, 08:58

ja jebie, ale nas okradli:P

P.S. przepraszam, musiałem to napisać:D
Mały

Postprzez DiElektryk » wtorek, 24 kwietnia 2012, 10:29

Tasman Ty się nie stresuj, nie wiesz że w stanach wszystkie instrukcje obrazkowe są ? Zrób komiks i będzie gitara :diabel:
Ostatnio edytowano wtorek, 24 kwietnia 2012, 10:30 przez DiElektryk, łącznie edytowano 1 raz
Alarmy, CB Radia, Centralne Zamki, Xenony i inne zabawki :D
KABOauto.pl
DiElektryk

Postprzez max_kom » wtorek, 24 kwietnia 2012, 17:55

DiElektryk napisał(a):Tasman Ty się nie stresuj, nie wiesz że w stanach wszystkie instrukcje obrazkowe są ? Zrób komiks i będzie gitara :diabel:

:brawo: :brawo: :brawo:

swoją drogą ja również czekałem na listę (aktualizację) parę dni, ale larum nie podnosiłem, bo po co? każdy wie ile idą mniej więcej przelewy, poza tym termin czwartkowy jeszcze nie minął- koledzy odrobina zaufania nie zaszkodzi, w końcu jest tu (dość pokaźne) Forum Użytkowników Suzuki i COŚ nas łączy
max_kom

Postprzez moro99 » wtorek, 24 kwietnia 2012, 19:30

Sokol napisał(a):wszystko wrzucasz na 17kwiecien kto zaplacil a moim zdaniem powinno byc np: Od mnie przelew dostales 20 kwietnia czekasz dzien czy dwa i piszesz na forum nowego posta ze nastepni wplacili wraz nickami a nie jak do tej pory wszystkich na 17 kwiecien zucasz

Zejdzcie z chlopaka... Kazdy ma swoje zycie i obowiazki.

max_kom napisał(a): poza tym termin czwartkowy jeszcze nie minął

Racja - jak po czwartku nie bedzie przelewu to dopiero mozna sie zapytac czy moze umklo.
Co za roznica czy zaksiegowany 17 czy 19 - jest - to sie liczy.

i zaczytuje "Serce" z jednej z reklam :)
zez zobacz człowieku człowieka w człowieku
Romet -> Simson SR50 - > Keeway Hacker -> GSX650F -> FJR1300
moro99

Postprzez pegaz » wtorek, 24 kwietnia 2012, 20:04

Sokol bez podania adresu do wysylki koszulki nie dostaniesz, chyba ze na Mikolaja, ale nie jestem pewnien.
pegaz

Postprzez Sokol » czwartek, 26 kwietnia 2012, 02:16

Adres podala Monika swoj w przelewie wiec na jej mozna wyslac Do gof ,jesli nie masz rodziny,dobrych znajomych. w usa nie warto tu przyjezdzac ,ciezko o prace , duzo polakow bez legalnego pobytu wyjezdza i szuka szczescia w europie
Sokol

Postprzez guardian_angel » czwartek, 26 kwietnia 2012, 07:37

Ja jab...ie ale skandal :shock:
Ostatnio edytowano czwartek, 26 kwietnia 2012, 07:37 przez guardian_angel, łącznie edytowano 1 raz
FORUMOWICZU - WŁĄCZ MYŚLENIE !!!
guardian_angel

Postprzez TasmaN » sobota, 28 kwietnia 2012, 21:10

Ktos tu zrobi porzadek, czy mam sam wyp... posty niezwiazane z tematem (czyt. o d... Maryni) ?!?! ;) ;)
TasmaN

Postprzez Tymon » niedziela, 29 kwietnia 2012, 08:42

Poszło do produkcji??
Tymon
Klubowicz
Klubowicz

Powrót do Kaski, ubrania, ochraniacze...