Prosba do ludzi z katowici

Hulaj dusza Piekła nie ma ;)

Prosba do ludzi z katowici

Postprzez zolwik » niedziela, 28 października 2012, 11:11

Siemanko ludziska ,
Zaczne od poczatku zakupilem ostatnio unikatowa dziwna puszke (a takie moje zboczenie zabytkowo-motryzacyjne) .
Postanowilem dokupic/nazbierac troche czesci wiec znalazlem z Katowic goscia co mi wysle podal wszystkie dane do przelewu lecz musze zaplacic z gory . Jeczac cala polske to przekracza koszty . Nie mam zadnego zabezpieczenia by po dokonaniu przelewu kontakt sie urwie. Gosc mi napial ze nie moze wslac za pobraniem .

Moze ktos moze zna lub w razie problemu pomoze w ........

Szczegoly na pw. Z ul.Sikorskiego
Ostatnio edytowano niedziela, 28 października 2012, 11:12 przez zolwik, łącznie edytowano 1 raz
JA TU TYLKO SPRZĄTAM !!!
zolwik

Postprzez Malwi » niedziela, 28 października 2012, 16:29

To jest w sumie niedaleko mojego wydziału tylko nie wiem czy ja coś będę mogła pomóc. Jedyne co to mogę sprawdzić czy gość rzeczywiście ma to co potrzebujesz. Jeśli to Cię ratuje to pisz na pw
"Kobiety istnieją po to, aby je kochać, a nie, aby je rozumieć." :D

:-)
Malwi

Postprzez zolwik » niedziela, 28 października 2012, 18:33

Malwi, hmm , sprawdzić czy ma to jakiś postęp ale czy wyślę to już co innego. dzięki

Może ktoś z forumowiczów lub znajomych lata często większym wozem na trasie Katowice-Gdynia/okolice ,oczywiście nie za darmo i w podobnym koszcie jak kurier .
JA TU TYLKO SPRZĄTAM !!!
zolwik

Powrót do HYDEPARK