skoro mowia o nas "dawcy"

Hulaj dusza Piekła nie ma ;)

skoro mowia o nas "dawcy"

Postprzez Cygi » niedziela, 19 czerwca 2011, 01:11

dzis tak jakos poczytałem o przeszczepachi ratowaniu zycia i tak sobie pomyslałem- ze w sumie nawet jak bym zaliczył dzwona z ktorego juz bym sie nie podnósł... to wolabym zeby komus mogli pomoc wykorzystujac takie oswiadczenie.. Obrazek

A co Wy o tym myslicie? No bo przeciez nikt z nas nie zna dnia ani godziny.. ale zawsze mozna pomoc komus innemu...
"Załaduj wszechświat do działa. Wyceluj w mózg. Strzelaj".
"Złe języki obgadują... dobre dają orgazmy.. " :D
MZ 251=>GSX600F=>GSX-R 750=> FZ8 Fazer
Cygi

Postprzez brodaty_rider » niedziela, 19 czerwca 2011, 01:20

Ja jestem za bo nas to już nic nie kosztuje a komuś życie uratujemy i ktoś za to będzie nam bardzo wdzięczny nas nie będzie ale zawszę coś skoro nie możemy umierającemu np Ojcu pomóc a po naszej śmierci mozemy pomóc umierającemu ojcu kogoś innego to czemu nie. Ja popieram!
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ...
brodaty_rider

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » niedziela, 19 czerwca 2011, 09:49

Nigdy nie biorą organów z wypadków ;-)
Chyba,że po wnikliwych badaniach człowiek umrze w szpitalu....
Co nie zmienia faktu ze nosze przy sobie oświadczenie woli.
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
PozytywnieZakreconyWariat

Postprzez firefox » niedziela, 19 czerwca 2011, 12:14

Hmm a ja jakos chyba jestem przeciwny temu, swiadomosc za zycia, ze mnie pokroja po smierci a rodzina pochowa tylko ciuchy z wypadku jakos mnie odrzuca, natomiast za zycia staram sie pomoc, jestem honorowym dawca krwi
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Powrót do HYDEPARK